27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Η επιλογές για το κέντρο το δίλημμα Πουρσαϊτίδη

By on 24 Ιανουαρίου, 2021 0 700 Views

Η ανοδική πορεία του ΑΠΟΕΛ έφερε και άλλα ευχάριστα .Εκεί που έψαχνε για παίκτες να συμπληρώσει 11αδα τώρα έχει πλεόνασμα για την μεσαία γραμμή και εκεί συγκεντρώνονται τα ερωτηματικά για τις επιλογές Πουρσαϊτίδη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση αφού οι απουσίες Κλωναρίδη και Μερκή ξεκαθαρίζουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τα άκρα της επίθεσης.

Το ότι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σάββας Πουρσαϊτίδης θα κληθεί να επιλέξει μέσα από έξι ποδοσφαιριστές για τρεις θέσεις στην μεσαία γραμμή είναι γεγονός  και η αλήθεια να λέγεται μιλάμε για έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για το σημερινό ντέρμπι με την Ανόρθωση. Στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα έπαιξαν στην μεσαία γαρμμή οι Σατσιάς, Λουντέμο και Ζαχίντ και τα πήγαν περίφημα αλλά μπαίνει στην μέση και το θέμα αντοχών καθώς το ΑΠΟΕΛ πέρασε και κορωνοϊό και προέρχεται και από ένα πρόγραμμα με παιχνίδια Τετάρτη-Σαββατοκύριακο. Οι άλλοι τρεις διαθέσιμοι για το κέντρο είναι οι Ανουάρ, Ντε Βινσέντι και Μπερν και μένει να δούμε ποιές θα είναι οι επιλογές του.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, είναι λίγο πολύ κλειστές. Ο Ουζόχο θα είναι κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζόρζε και Σιέλη (είναι τιμωρημένος ο Μερκής), δεξιά ο Νσούε και αριστερά ο Γουίλερ (θα εκτίσει την ποινή του με την ΑΕΛ). Στα άκρα της επίθεσης από την στιγμή που είναι εκτός ο Κλωναρίδης που μπορεί να παίηξει εκεί, μένουν οι Ντογκαλά και Εφραίμ με αουτσάιντερ τον Γαβριήλ και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαχάρ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με το Νούχιου για να πάρει φανέλα βασικού.