17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση να μπαίνουν όλα

By on 30 Ιανουαρίου, 2021 0 580 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης στην διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.

Αρχικό σχόλιο…Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες μας. Πετύχαμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Ήταν μια ομάδα μεγάλη, ιστορική στη Κύπρο με ποιότητα παικτών μας έκανε τη δουλειά μας δύσκολη. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι και στην Καρμιώτισσα.

Για την οπισθοχώρηση των τελευταίων λεπτών… Είναι μια κατάσταση η οποία συνέβη και σε προηγούμενο παιχνίδι. Χρειάζεται δουλειά και θα διορθωθεί. Δεν θα ψάξω δικαιολογίες. Δεν μπορούμε μέσα σε μια μέρα να τα φτιάξουμε. Συνέβη και με τη Νέα Σαλαμίνα και είναι κάτι που χρειάζεται δουλειά. Δεν υπήρχε οδηγία, έχει με τον τρόπο που πρέπει να κρατάμε ένα αποτέλεσμα. Θα το φτιάξουμε.

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες… Είναι πολύ σπουδαίο για την ομάδα μας να δημιουργεί φάσεις. Η ομάδα μας έχει την καλύτερη επίθεση. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση να μπαίνουν όλα.

Για το τι πιστεύει για την ομάδα του… Πάντα βλέπω θετικά τα πράγματα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και στους παίκτες. Δεν σημαίνει όμως ότι θα κερδίσουμε πάντα. Όταν έχουμε πίστη ξεπερνάμεόλες τις δυσκολίες.