10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΕΛ
  • ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ:Είμαι εξοργισμένος.Το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να έχει θάρρος μόνο 10 λεπτά. Όσες αδυναμίες και να έχουμε, είμαστε ΑΠΟΕΛ

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ:Είμαι εξοργισμένος.Το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να έχει θάρρος μόνο 10 λεπτά. Όσες αδυναμίες και να έχουμε, είμαστε ΑΠΟΕΛ

By on 30 Ιανουαρίου, 2021 0 3177 Views

Οι δηλώσεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη στην δημοσιογραφική μετά την ήττα από τον Απόλλωνα:

«Καταρχάς συλλυπητήρια στην οικογένεια του γιατρού Σέργη Σεργίου. Είχα την τύχη να τον έχω γιατρό για 4 χρόνια στην Ανόρθωση. Κρίμα να φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι.

Είπα στα παιδιά ότι πρέπει να δούμε τον αντίπαλο στα μάτια, ότι πρέπει να παίξουμε μπάλα, να ζητήσουμε μπάλα. Δεν μπορούμε να έρθουμε στο Τσίρειο για να κλέψουμε κάποιο βαθμό γιατί η φανέλα του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ βαριά. Μέχρι κάποιο σημείο το προσπαθήσαμε αλλά για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Είμαι πολύ νευριασμένος για τα τελευταία δέκα λεπτά, σε σημείο εξοργισμού. Όταν παίξαμε στα τελευταία δέκα λεπτά, βάλαμε τον αντίπαλο στην περιοχή, χάσαμε κάποιες πάρα πολύ καλές ευκαιρίες. Δείξαμε θάρρος και θράσος αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για δέκα λεπτά όταν είσαι ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να το κάνει από την αρχή. Θα κρατήσω μόνο τα θετικά, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες γιατί δεν κρυβόμαστε, έχουμε αδυναμίες. Υπάρχει μια πολύ δύσκολη συνέχεια, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, δικαιούνταν τη νίκη, ήταν καλύτερος. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα βαθμό με τις ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά».

Τι πιστεύετε ότι έφταιξε και το ΑΠΟΕΛ δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στα πρώτα 75 λεπτά; «Αρκετά πράγματα που θα ήθελα να τα συζητήσω με τους ποδοσφαιριστές μου».

-Μετά τα σημερινά αποτελέσματα θεωρείται ότι μπορεί η ομάδα να προλάβει την εξάδα; «Βεβαίως μπορεί, είμαστε ΑΠΟΕΛ. Όσες αδυναμίες και να έχουμε, είμαστε ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι στα επόμενα παιχνίδια για να έχουμε απαιτήσεις».