5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

ΜΠΕΡΓΚ:Είναι θετικό που τερματίσαμε πρώτοι πριν τα πλέι οφ.Σήμερα ήμασταν απλά πολύ καλοί

By on 20 Φεβρουαρίου, 2021 0 2923 Views

Δείτε όλα όσα είπε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήταν μια δίκαιη νίκη. Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Θα παίξουμε ξανά την Τετάρτη με το ΑΠΟΕΛ. Είναι θετικό που τερματίσαμε πρώτοι πριν τα πλέι οφ».

Για το αν προέκυψαν όλες οι επιθέσεις από αριστερά λόγω πλάνου ή λόγω απουσίας του Ενσούε: «Την μεγαλύτερη φάση την είχαμε από δεξιά, αλλά ναι οι περισσότερες ήταν από αριστερά. Γενικά έχουμε καλή συνεργασία μέσα στην ομάδα. Σήμερα ήμασταν απλά πολύ καλοί».

Για την πρώτη θέση και τους δύο αγώνες κυπέλλου: «Το πλεονέκτημα έχει να κάνει από το γεγονός πως έχουμε πιο πολλούς βαθμούς. Θα παίξουμε όλοι με όλους από δύο φορές. Οι τέσσερις πρώτοι είναι κοντά. Είναι δύσκολο τώρα να πω για το κύπελλο. Είναι βελτιωμένο το ΑΠΟΕΛ με το νέο προπονητή, ίσως παρουσιαστούν αλλαγμένοι. Δεν το ξέρω αυτό, θα δούμε. Το σημαντικό είναι πως βελτιωνόμαστε και είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη».

Και κατέληξε: «Είμαστε χαρούμενοι. Δεν είμαι καιρό στην Κύπρο, γνωρίζω όμως για την ιστορία των δύο ομάδων. Ο στόχος μας είναι να προοδεύουμε, να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι».