26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024

Με αλλαγές η Ομόνοια για το πρώτο βήμα

By on 24 Φεβρουαρίου, 2021 0 808 Views

Πέραν από το πρωτάθλημα, στόχος στην Ομόνοια είναι και το Κύπελλο και σήμερα καλούνται κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο οι «πράσινοι» να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.Πέραν από την σημασία της πρόκρισης είναι και το γόητρο που δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορη την Ομόνοια
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές και 11 από αυτούς θα πάρουν φανέλα βασικού από τον Χένινγκ Μπεργκ.
Ο Νορβηγός τεχνικός θα επιλέξει ανάμεσα σε όλους τους ποδοσφαιριστές μιας και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι που πέρασε πάλι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και ενόψει αυτού που έρχεται για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.
Ο Φαμπιάνο θα είναι στα δοκάρια και ο Σέχου δεξιά, με τον Λέζιακς αριστερά. Αμυντικό δίδυμο οι Λούφτνερ και Λανγκ με τον Χούμποτσαν να παίρνει πιθανότατα ανάσα. Ο Κούσουλος στη μεσαία γραμμή με ένα από τους Γιόρντι Γκόμεθ ή Βίτορ Γκόμες. Ο Λοΐζου θα πάρει θέση στο ένα επιθετικό άκρο και μάλλον με τον Τιάγκο στην άλλη πλευρά ενώ ο Τσέποβιτς έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο παρτενέρ του Ασάντε και ο Παπουλής να μείνει στον πάγκο.