27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Η Ομόνοια έχει καλύτερη ψυχολογία αλλά δείξαμε ότι θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος. (Αν έπαιρνα κάποιες αποφάσεις πιο νωρίς ίσως…)

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Η Ομόνοια έχει καλύτερη ψυχολογία αλλά δείξαμε ότι θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος. (Αν έπαιρνα κάποιες αποφάσεις πιο νωρίς ίσως…)

By on 6 Μαρτίου, 2021 0 4302 Views

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια.

“Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε και οι δύο ομάδες για την νίκη. Μπορεί και η ισοπαλία να είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Αν είχαμε και λίγο τύχη μπορούσαμε για την νίκη. Η απόδοση μας ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο ματς με την Ομόνοια. Η Ομόνοια είναι πρώτη και έχει καλύτερη ψυχολογία αλλά δείξαμε ότι θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος. Μην ξεχνάμε ότι εμείς παίξαμε δύο παιχνίδια με τα πρώτα φαβορί και παίξαμε καλά. Αυτό με ευχαριστεί. Βλέπουμε το επόμενο ματς για το κύπελλο να τελειώσουμε την δουλειά” 

Το γεγονός ότι η Ανόρθωση είναι μακριά από την κορυφή σε κάνει να γυρίζεις στα λάθη του παρελθόντος και τα αποτελέσματα σε κάποια άλλα ντέρμπι; “Για να είμαστε πίσω 7 εφτά βαθμούς σημαίνει κάναμε κάποια λάθη. Μπορεί την μεγαλύτερη ευθύνη να την έχω εγώ σαν προπονητής διότι αν έπαιρνα κάποιες αποφάσεις πιο νωρίς μπορεί να μην ήμασταν σ΄αυτή την κατάσταση που είμαστε. Σε 12 ματς δεν χάσαμε. Οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Οι ισοπαλίες στοιχίζουν. Αυτή την στιγμή δεν εξαρτάται από εμάς αλλά εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας. Οκτώ παιχνίδια είναι 24 βαθμοί, στα μαθηματικά είμαι καλός. Σημαίνει έχει δρόμο… Σίγουρα η Ομόνοια έχει μία διαφορά. Όλα είναι ντέρμπι”  

Για την απόδοση της ομάδας:“Είχαμε καλή οργάνωση σήμερα. Δεν ήταν εύκολο… Στη Λευκωσία δυσκολεύει το έργο αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Αυτό που τους είπα προσπάθησαν να το κάνουν. Μία ισοπαλία σε τέτοιο παιχνίδι, ήταν το δίκαιο”