8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024

ΜΠΕΡΓΚ:Είναι καλύτερα να έρχεσαι ισοπαλία παρά να χάνεις

By on 6 Μαρτίου, 2021 0 2935 Views

Διαβάστε όσα ανέφερε στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Ανόρθωση, ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ.

«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ανταγωνιστικές ομάδες. Κυριάρχησαν οι φυσικές δυνάμεις. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε, όμως υστερήσαμε στην τελευταία φάση. Ήταν πιο ανοικτό και για τις δύο ομάδες. Χάθηκαν ευκαιρίες και στο τέλος μείναμε στο 0-0. Με βάση τις ευκαιρίες, είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε την κατοχή όμως στο δεύτερο η Ανόρθωση απείλησε. Θέλαμε τη νίκη, πάντα αυτό κάνουμε. Δεν μπορούμε να το κάνουμε πάντα. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, είναι καλύτερη όμως η ισοπαλία παρά η ήττα. Θεωρώ πως δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο που μπορούν να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια».

Για τα επόμενα παιχνίδια-ντέρμπι: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Είναι διαφορετικά. Είμαστε η Ομόνοια και πάντα θέλουμε τη νίκη. Δεν υπάρχει διαφορά από το παιχνίδι που δώσαμε αρχές της σεζόν από το σημερινό. Κάθε παιχνίδι είναι τρεις βαθμούς. Είναι απαίτηση να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Είμαστε σε φόρμα, σε καλή φυσική κατάσταση. Είμαστε πεινασμένοι για διακρίσεις. Δεν υπάρχει χρόνος ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ. Εύχομαι την επόμενη φορά να έχουμε περισσότερες μέρες να προετοιμαστούμε. Ανυπομονούμε για αυτά τα παιχνίδι. Μας αρέσει να παίζουμε σε ντέρμπι. Η ΑΕΛ έχει ποιότητα, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το γεγονός πως δεν χρησιμοποιείται ο Μποτεάκ: «Υπάρχει ανταγωνισμός. Έχουν θετική παρουσία όσοι παίζουν στην θέση του, είναι κοντά στο να παίξει. Δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις. Διαλέγω όσους είναι καλύτεροι την δεδομένη στιγμή. Η ομάδα προέρχεται από καλά αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις, όπως επίσης και οι παίκτες. Η απάντηση είναι πως υπάρχει ανταγωνισμός».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στην επιθετική γραμμή: «Δεν θα το έλεγα. Είχαμε καλά αποτελέσματα, το σκοράρισμα είναι εντάξει για εμάς. Παίζαμε με δύσκολες ομάδες, δεν μπορούμε να βάζουμε πέντε γκολ κάθε φορά. Και σήμερα θέλαμε να σκοράρουμε. Ας μην ξεχνάμε πως παίζουμε με ομάδες που θέλανε να μας σταματήσουν. Είναι εντάξει το σκοράρισμα μας, δεν δεχόμαστε ούτε γκολ εύκολα».