8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ημίχρονο-Τελικό με Cash Back για την Ανόρθωση, Δύο γκολ η Τότεναμ, Combo στο Μιλάνο

Ημίχρονο-Τελικό με Cash Back για την Ανόρθωση, Δύο γκολ η Τότεναμ, Combo στο Μιλάνο

By on 14 Μαρτίου, 2021 0 472 Views

Ημίχρονο-Τελικό με Cash Back για την Ανόρθωση, Δύο γκολ η Τότεναμ, Combo στο Μιλάνο

Ημίχρονο-Τελικό με Cash Back για την Ανόρθωση, Δύο γκολ η Τότεναμ, Combo στο Μιλάνο

Το μεσημέρι στις 16:00 διεξάγεται ο αγώνας της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με τον Ερμή Αραδίππου για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος CYTA της 1ης κατηγορίας της Κύπρου. H Bet on Alfa προσφέρει στη νίκη της Ένωσης απόδοση 2.00, την ισοπαλία στο 3.25, το διπλό στο 3.40, το Over 2.5 στο 2.20, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 2.00 και το Combo Over 2.5 & Goal/Goal σε απόδοση 2.55. Η Ένωση έκανε Over 2.5 & Goal/Goal στους πέντε τελευταίους αγώνες της.Close X

Για τον 1ο όμιλο ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχεται την Ανόρθωση (18:30). Η παράδοση και η φόρμα είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων. Ο Ολυμπιακός έκανε πέντε ήττες στους έξι τελευταίους εντός έδρας αγώνες του και η Ανόρθωση είναι αήττητη στους έντεκα τελευταίους με πέντε ισοπαλίες και έξι νίκες. Η Bet on Alfa προσφέρει απόδοση 5.40 στη νίκη των γηπεδούχων, 3.85 στην ισοπαλία και 1.55 στο διπλό. Στο ημίχρονο-τελικό Χ/2 η Bet on Alfa προσφέρει απόδοση 4.30 και τα ημίχρονα-τελικά έχουν το προνόμιο του Cash Back. Αν ο αγώνας τελειώσει με σκορ 0-0 επιστρέφονται τα πονταρίσματα στα σκορ και τα ημίχρονα-τελικά.

Η αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τότεναμ (18:30) είναι σπουδαίο ντέρμπι του Λονδίνου με ελάχιστες εκτός έδρας νίκες για την Τότεναμ την τελευταία 20ετία. Η γηπεδούχος βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας (10η) της Πρέμιερ Λιγκ και η Τότεναμ καταλαμβάνει την 7η θέση με επτά βαθμούς περισσότερους. Δεν είναι καλή σεζόν για καμία από τις δύο. Η Bet on Alfa προσφέρει απόδοση 2.45 στη νίκη της Άρσεναλ, 3.25 στην ισοπαλία και 2.80 στη νίκη των φιλοξενούμενων. Η Τότεναμ σκόραρε συνολικά επτά γκολ στους τρεις τελευταίους αγώνες της για το πρωτάθλημα. Η Bet on Alfa προσφέρει το Over 1.5 γκολ για την Τότεναμ σε απόδοση 2.35 και το να σκοράρει η Τότεναμ και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 3.60.

Σήμερα διεξάγεται ο πιο σημαντικός αγώνας της αγωνιστικής της Serie A, ανάμεσα στην Μίλαν και τη Νάπολι (21:45). Η ομάδα του Μιλάνου έχει έξι βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Ίντερ ενώ η Νάπολι παλεύει να μπει στην πρώτη τετράδα. Η γηπεδούχος έχει χάσει πολλούς βαθμούς στην έδρα της τον τελευταίο καιρό. Η Bet on Alfa προσφέρει στη νίκη της Μίλαν απόδοση 2.65, στην ισοπαλία 3.20, στο διπλό 2.65, το Over 2.5 στο 1.75 και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal/Goal) στο 1.60. Η Νάπολι στους έξι τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της έκανε Over 2.5 & Goal/Goal.  Στην Bet on Alfa το Combo Over 2.5 & Goal/Goal προσφέρεται σε απόδοση 2.05.

Για όσους συνηθίζουν να ποντάρουν σε παρολί με τουλάχιστον τέσσερις αγώνες η Bet on Alfa προσθέτει Bonus απόδοση μέχρι και 50% της απόδοσης του παρολί.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.
Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.