1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

Με προσοχή για το τρίποντο. Η πιθανή 11αδα του Κετσπάγια με τον Μίχα μέσα

By on 14 Μαρτίου, 2021 0 826 Views

Η Ανόρθωση τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται βελτιωμένη και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με συνοδεία νίκης που θα την φέρει κοντά στην δεύτερη θέση και θα κρατήσει έστω λίγες ελπίδες για τον τίτλο. Ο Κετσπάγια δεν παρασύρεται από την βαθμολογική αδιαφορία του Ολυμπιακού και την υποχρέωση του στο κύπελλο γιατί γνωρίζει ότι αν υποτιμηθεί ο αγώνας κρύβει παγίδες έτσι θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για να φθάσει στο τρίποντο. Ελπίζει πως στο Μακάρειο οι επιθετικοί του θα έχουν καλύτερο βαθμό ευστοχίας αφού οι πολλές χαμένες ευκαιρίες σε προηγούμενα παιχνίδια στοίχισαν.

Οι απώλειες βαθμών από την ΑΕΛ κόντρα στην Ομόνοια δίνει την δυνατότητα στην Ανόρθωση να πλησιάσει στην δεύτερη θέση. Κόντρα στον Ολυμπιακό η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια με νίκη μειώνει την απόσταση στο -3, ενώ η διαφορά από την κορυφή θα παραμείνει στους  -7.

Με βάση και τα δεδομένα που υπάρχουν στο κύπελλο και η τέταρτη θέση δεν είναι σίγουρη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, στην Ανόρθωση καλούνται να αξιοποιήσουν κάθε απώλεια των ομάδων που είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Για να γίνεται κάτι τέτοιο θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια να εμφανιστούν στο Μακάρειο (18:30) συγκεντρωμένοι στο στόχο κόντρα σε έναν αντίπαλο που μπορεί να κάνει την ζημιά αν υποτιμηθεί.Μια νίκη εκτός του ότι θα φέρει την Ανόρθωση σε απόσταση βολής από την 2η και 3η θέση θα της δώσει ψυχολογία και κίνητρο για το επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Παπαδόπουλος.

Όσο αφορά τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, ερωτηματικά υπάρχουν για την μεσαία γραμμή με τους Αρτυματά, Νταουσβίλι, Μπουσουλάτζιτς και Χουσμπάουερ να διεκδικούν τις δύο θέσεις για την μεσαία γραμμή,ενώ την θέση στο δεξί άκρο της άμυνας διεκδικούν Γκαλίτσιος και Αμπαρτζουμιάν με τους Λόρια, Βργκοτς, Ρισβάνη,  Κορρέια, Καλτσά, Μίχα, Οκριασβίλι και Κβιλιτάια να ετοιμάζονται για την βασική εντεκάδα.