4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ήττα – σοκ για την Μπαρτσελόνα.Έχασε 1-2 από την Γρανάδα

Ήττα – σοκ για την Μπαρτσελόνα.Έχασε 1-2 από την Γρανάδα

By on 29 Απριλίου, 2021 0 418 Views

Η Μπαρτσελόνα απέτυχε να σκαρφαλώσει για πρώτη φορά μόνη στην κορυφή της La Liga, αφού η αδιάφορη Γρανάδα της έκανε «κηδεία» μέσα στην Βαρκελώνη με το απίστευτο 1-2.

Τέτοια ευκαιρία δεν θα ξαναβρεί. Είναι σαν να αστοχείς προ κενής εστίας. Όχι, ίσως είναι χειρότερο κι από αυτό. Η Μπαρτσελόνα μισή σεζόν πάλευε για αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να βρεθεί στην ευκαιρία να προσπεράσει την Ατλέτικο Μαδρίτης και να πατήσει κορυφή, έχοντας μάλιστα τους ροχιμπλάνκος στην έδρα της.

Πέρασε από δύσκολες έδρες, έκανε ένα απίθανο νικηφόρο σερί και πάνω που ήταν έτοιμη να βρεθεί στο ρετιρέ, έχυσε την καρδάρα με το γάλα.

Η Γρανάδα εδώ και καιρό είναι παρατημένη από στόχους, ούτε κινδυνεύει, ούτε πάει για να βγει Ευρώπη. Κι όμως έκανε μία πρωτοφανή «κηδεία» σε ματς που δεν μύριζε ότι θα εξελιχθεί με αυτόν τον τρόπο.

Το γρήγορο γκολ του Μέσι (23’) μετά από εξαιρετική πάσα του Γκριεζμάν, έφερε τους Καταλανούς σε θέση οδηγού, όμως φαίνεται ότι τους κοίμισε.

Σε δύο περιπτώσεις στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι Καταλανοί απέτυχαν να τελειώσουν το ματς με Γκριεζμάν (47’) και Σέρζι Ρομπέρτο (53’) και το πλήρωσαν ακριβά.

Σε μία από τις ελάχιστες κατεβασιές της στο ματς, η Γρανάδα ισοφάρισε με υπέροχο σουτ του Ματσίς (63’) και ο εκνευρισμός κυρίευσε τους γηπεδούχους. Ο Κούμαν αποβλήθηκε από τον διαιτητή, το άγχος έκανε την εμφάνιση του και οι Ανδαλουσιανοί το εκμεταλλεύτηκαν.

Μία κεφαλιά του Χόρχε Μολίνα έφερε το 1-2 (79’) απέναντι σε μία σοκαρισμένη Μπαρτσελόνα που υποτίμησε το παιχνίδι και το πλήρωσε ακριβά.

Οι ηρωισμοί του Μέσι στο τέλος και η πολιορκία των Καταλανών δεν έφερε αποτέλεσμα και με την ήττα – σοκ η Μπαρτσελόνα παραμένει στην τρίτη θέση, ισόβαθμη με την Ρεάλ και στο -2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.