5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Μ. Γιουνάιτεντ – Ρόμα 6-2:Οι Κόκκινοι Διάβολοι με super Καβάνι και Φερνάντες έκαναν party

Μ. Γιουνάιτεντ – Ρόμα 6-2:Οι Κόκκινοι Διάβολοι με super Καβάνι και Φερνάντες έκαναν party

By on 29 Απριλίου, 2021 0 473 Views

Η Ρόμα προηγήθηκε με 1-2 στο πρώτο μέρος, όμως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημαίνει comeback και με τους Καβάνι (2), Φερνάντες (2), Πογκμπά να ‘γαζώνουν’ θριάμβευσε με 6-2 και δύσκολα δεν θα είναι στον τελικό.

Οι Giallorossi έκαναν εκπληκτικό πρώτο μέρος στο Old Trafford, όμως στην επανάληψη μίλησε η… ανάμνηση του 7-1 και της μίας νίκης σε 17 επισκέψεις στο Νησί. Οι Κόκκινοι Διάβολοι με super Καβάνι και Φερνάντες έκαναν party στην επανάληψη με το 6-2 μπορούν να νιώθουν στον τελικό ου Europa League, μιας διοργάνωσης που κατέκτησαν το 2017.

Το ματς ξεκίνησε τέλεια για την Γιουνάιτεντ, καθώς οι παίκτες της στο 9’ έκρυψαν την μπάλα, ο Καβάνι έβγαλε στον Μπρούνο Φερνάντες και εκείνος με εκπληκτικό σκαφτό πλασέ έκανε το 1-0. Αυτό όμως δεν έμελλε να μείνει για πολύ. Στο 15’ ο Πογκμπά άφησε απλωμένο το χέρι του στο γύρισμα του Κάρσντορπ και ο Λορέντζο Πελεγκρίνι έκανε το 1-1 από τη βούλα του πέναλτι.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, στο 33’ ο Πελεγκρίνι πήρε από τον Μχιταριάν και έδωσε σε κενό τέρμα στον Τζέκο, ο οποίος πέτυχε το 8ο γκολ του με 3 διαφορετικές ομάδες σε βάρος της Γιουνάιτεντ. Το πρώτο μέρος έκλεισε με 1-2 και την Ρόμα να έχει κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές [Βερετού, Πάου Λόπεθ, Σπινατσόλα], ενώ στο 45+5’ ο Καβάνι έχασε τρομερή ευκαιρία έπειτα από γκάφα του Ιμπάνιες.

Οπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, οι Κόκκινοι Διάβολοι μπήκαν δυνατά. Στο 48’ στην κόντρα ο Μπρούνο Φερνάντες με no-look πάσα ανταπέδωσε την ασίστ για τον Καβάνι, ο οποίος με σπάνιας κλάσης τελείωμα έστειλε την μπάλα όσο πιο παραθυράκι γινόταν (2-2). Η Ρόμα δεν έδειξε διάθεση να κλειστεί και έπαιξε ανοικτά, όμως στο 64’ δέχθηκε και τρίτο γκολ όταν ο Πογκμπά άνοιξε στον Γουάν Μπισάκα εκείνος έκανε το σουτ ο Μιράντε δεν απέκρουσε πειστικά και σε κενό τέρμα ο Καβάνι πέτυχε δεύτερο γκολ για το 3-2.

Ο Καβάνι κέρδισε πέναλτι στο 71’ από τον Σμόλινγκ από το οποίο Μπρούνο Φερνάντες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2. Το 5-2 έκανε στο 75’ ο Πογκμπά με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πορτογάλου και το τελικό 6-2 διαμόρφωσε με σουτ στην κόντρα ο Γκρίνγουντ ύστερα από ασίστ του Καβάνι – που έκανε ένα μαγικό ματς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινι, Φρεντ, Ράσφορντ, Μπρούνο Φερνάντες, Πογκμπά, Καβάνι.

ΡΟΜΑ: Λόπεθ (28′ λ.τρ Μιράντε), Σμόλινγκ, Κριστάντε, Ιμπάνεζ, Κάρσντορπ, Σπινατσόλα (37′ Πέρες), Ντιαβαρά, Βερτού (5′ λ.τρ Βιγιάρ), Πελεγκρίνι, Μχιταριάν, Τζέκο.