3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εφιαλτικό ξεκίνημα για τον Απόλλωνα…Έχασε 1-3 από την Ζίλινα

Εφιαλτικό ξεκίνημα για τον Απόλλωνα…Έχασε 1-3 από την Ζίλινα

By on 22 Ιουλίου, 2021 0 530 Views

Ο Απόλλωνας πήγε με σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα πήγε με ένα ρόστερ που δεν είναι συμπληρωμένο στο παιχνίδι κόντρα στην Ζίλινα αλλά ούτε και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός του δεν περίμενε αυτό που έγινε στην «Αρένα».
Ο Απόλλωνας  έχασε 3-1 και πλέον η υπόθεση πρόκριση ενόψει και της ρεβάνς της Σλοβακίας γίνεται εξαιρετικά δύσκολη.
Η Ζίλινα άνοιξε πολύ νωρίς τος σκορ στο 5ο λεπτό όταν μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Καρπάλικ έκανε ωραία κίνηση, έδωσε στον Ντούρις ο οποίος αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η ισοφάριση ήρθε σχετικά νωρίς με μια γκολάρα στο 24΄ Ο Ζράντι άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Χαμάς και τον Μάρκοβιτς, την πήρε ξανά ο Λιβανέζος ο οποίος με ένα εντυπωσιακό σουτ από την γωνιά της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Πετράς.
Παρόλα αυτά σε ένα κομβικό σημείο οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ ημιχρόνου ο Ανάνγκ έκλεψε την μπάλα, έκανε την συρτή μπαλιά, ο Νασιμέντο δεν μπόρεσε να διώξει σωστά, έστειλε την μπάλα στον Μπερνάτ ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιοβάνοβιτς.
Το 3-1 ήρθε με πέναλτι του Μπερνάτ στο 51΄, ένα πέναλτι που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Καπράλικ σε ανατροπή του από τον Χάμπο.
Ο Απόλλωνας αν μείωνε σε 3-1 στο 87΄ στην τεράστια διπλή ευκαιρία θα πήγαινε με ήττα μεν αλλά με άλλα δεδομένα στην Σλοβακία. Εκεί ο Πίττας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Πέτρας και στην επαναφορά ο ίντζια από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα έξω.ΑΠΟΛΛΩΝ: Γιοβάνοβιτς, Κατελάρης Νασιμέντο, Φιλιώτης, Χαμάς (72΄ Νταμπό), Χάμπος, Μάρκοβιτς (56΄ Κολ), Ντένιτς, Ζράντι (82΄ Παπουνασβίλι), Πίττας, Ψύχας (46΄ Ίντζια).Στον πάγκο: Δημητρίου, Μαλεκκίδης,  Σπόλιαριτς, Φώτη
ΖΙΛΙΝΑ: Πετράς, Μίναρικ, Ρούσνακ, Κίορ, Ανάνγκ, Γκόνο (90+4΄ Μίσλοβιτς), Μπερνάτ (80΄ Σλεμπότνικ), Φάζλαγκιτς, Καπράλικ (70΄ Γκογιάν), Τζιπρίλ (80΄ Μπιχαχιάν), Ντούρις (90+4΄ Σλούκα)Στον πάγκο: Τέπλαν, Τζαμπάρ, Σούλα, Νέμσικ, Κόπας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φιλιώτης, Νασιμέντο, Ίντζια/Φάζλαγκιτς, Μπερνάρτ, Κιόρ, Πετράς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λούκα Μπαρμπένο (Σαν Μαρίνο)
Α΄ ΒΟΗΘΟΣ: Φρανσέσκο Λουναρντόν (Σαν Μαρίνο)
Β΄ ΒΟΗΘΟΣ: Ζαν Μάρκο Ερκολάνι (Σαν Μαρίνο)
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Ραφαέλε Ντελβέκιο (Σαν Μαρίνο)