4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Ο Τσέποβιτς έδωσε ελπίδες πρόκρισης στην ΑΕΛ(1-0)

By on 22 Ιουλίου, 2021 0 596 Views

Η ΑΕΛ  έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League χάρη στο γκολ του Στέφαν Τσέποβιτς στο 45+2’.(1-0) Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο παιχνίδι και εξαργύρωσε την υπεροχή της στα τελικά στάδια του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ανασταλτικά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα.

Οι δύο ομάδες που μπήκαν συντηρητικά στο γήπεδο, όμως με την πάροδο του χρόνου η ΑΕΛ  έγινε πιο επικίνδυνη. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 12’ με τον Τσέποβιτς, ενώ ο Γιονούζι απάντησε για τους Αλβανούς στο 19’. Ο Τσέποβιτς βρήκε και δεύτερη ευκαιρία στο 33’ σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 42’ ο Έουλερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ απείλησε τον Ζόγκοβιτς που έδιωξε… πάνω στο δοκάρι. Η τρίτη του προσπάθεια όμως ήταν και φαρμακερή, αφού στο 45+2’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο β’ ημίχρονο, είχε καλύτερη παρουσία η ΑΕΛ από τη Βλάζνια και κατέγραψε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ. Στο 56’ ο Σάντος και στο 78’ ο Τόρες βρήκαν σε ετοιμότητα τον Ζόγκοβιτς και έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο επαναληπτικός στην Αλβανία, θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη με την ΑΕΛ να έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση.

AEΛ (Ντ. Κέρκεζ): Βοζίνια, Σάντος, Τεσέιρα, Ριστέφσκι, Μαζάν, Ριέρα (83′ Γεωργίου), Μεντόγεβιτς, Μάζουρεκ (62′ Πελέ), Τόρες (Μαΐντεβατς), Σέποβιτς, Έουλερ (62′ Νταβόρ)
Στον πάγκο: Κεραυνός, Εβόρα, Παντελή, Αβραάμ, Σωτηρίου, Μπάμπιτς

Βλαζνία: Ζόγκοβιτς, Μπουλάτοβιτς, Ιμάμι, Αντίλι, Γκουρίστα, Κάλεζιτς (83′ Φανγκάι), Κρίμι, Γιονούζι (60′ Λατίφι), Κόμπα (60′ Ντίλαβερ), Τζούρτζεβιτς (87′ Παλόκα), Κρούτζα
Στον πάγκο: Kaρί, Σίμα, Κάλαχα, Σμαίλι,  Ραντοβάνι, Χόξα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τόρες, Γεωργίου / Τζούρτζεβιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Mατς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν
Α’ ΒΟΗΘΟΣ: Ντένις Ράσμουσεν
Β’ ΒΟΗΘΟΣ: Όλε Κρόνλικε
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Γιόργκεν Μπούρσαρντ