3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Μονόδρομος η νίκη για τον Απόλλωνα του Ζόρνιγκερ

By on 22 Ιουλίου, 2021 0 1047 Views

Το 106ο παιχνίδι της ευρωπαϊκής τους ιστορίας θα δώσει απόψε ο Aπόλλωνας  κόντρα στην Ζίλινα στην «Αρένα», ένα παιχνίδια διαφορετικό από αυτά των προηγούμενων χρόνων. Διαφορετικό γιατί ο κορμός της αμέσως προηγούμενης σεζόν με τον οποίο πήγαινε στους πρώτους προκριματικούς η ομάδα, φέτος δεν υπάρχει και θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για να υλοποιήσει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από το να γίνει αφεντικό για πρόκριση. Το ένα εμπόδιο είναι αυτό.  Το δεύτερο έχει να κάνει με τις σημαντικές απουσίες των Ρομπέρζ, Γκεριέ και Μαυρία, τριών εκ των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που προορίζονταν βασικοί για την άμυνα, ενώ το τρίτο εμπόδιο είναι ότι η Ζίλινα είναι μια υπολογίσιμη ομάδα.
Αυτά τα εμπόδια πρέπει να τα ξεπεράσει απόψε ο Απόλλωνας στο παιχνίδι που θα αρχίσει στις 20:00 στην «ΑΕΚ Αρένα» (Cytavision 1), με το νέο προπονητή Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ να πραγματοποιεί επίσημο ντεμπούτο, ενώ κάτι τέτοιο θα συμβεί και με αρκετούς από τους νέους ποδοσφαιριστές.
Στο μυαλό του Ζόρνιγκερ είναι δύσκολο να μπούμε όντας νέος προπονητής αλλά περιμένουμε να δούμε μια 11άδα με τον Γιοβάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Φιλιώτη, Νασιμέντο, Κατελάρη και Χαμάς. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν Ντένιτς, Χάμπος, Μάρκοβιτς και Ζράντι, με τον Κολ να διεκδικεί θέση και στην επίθεση οι Πίττας και Νταμπό.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πάντως Γιάνγκα και Ίλιεφ με τον δεύτερο να δηλώνει πανέτοιμος να βοηθήσει!