4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Mε προσοχή για να βάλει γερές βάσεις η ΑΕΛ

By on 22 Ιουλίου, 2021 0 1014 Views

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Βλάζνια σήμερα στις 20:00,(Cytavision sports2) θέλοντας να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει επαναληπτικού . Οι γαλαζοκίτρινοι ξέρουν ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και προσοχή, και στα δύο παιχνίδια όπως τόνισε και ο Ντούσαν Κέρκεζ στις δηλώσεις του για το παιχνίδι. Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Άγγελο Ανδρέου ενώ οι Μανέ και Ντάβερβελτ έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας για αυτό τον γύρο. Η ΑΕΛ στοχεύει να πάρει ένα καθαρό αποτέλεσμα για γερές βάσεις πρόκρισης αφού στην Αλβανία θα συνατήσει φανατισμένους αντιπάλους αν τους αφήσει ελπίδες για πρόκρισης με καλό γιαυτούς αποτέλεσμα στο σημερινό παιγνίδι.

Ο προπονητής της ομάδας αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΛ με τον Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια, τους Τεσέιρα και Ριστέφσκι στο κέντρο της άμυνας, τον Σάντος δεξιά και τον Μαζάν αριστερά. Στην μεσαία γραμμή οι Μεντόγιεβιτς, Μάζουρεκ και Ριέρα. Στην επίθεση οι Τόρες δεξιά, Πελέ αριστερά και στην κορυφή ο Τσιέποβιτς.

Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο σήμερα αν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν safe pass και από την διοίκηση έγινε κάλεσμα για να στηριχθεί η ομάδα. Το εισιτήριο είναι στα 10 ευρώ και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ομάδας, οδός Αγίας Ζώνης 70 από τις 09:00-16:00 και από την μπουτίκ της ομάδας, οδός Αγίας Ζώνης 12, 09:00-19:15. Θυμίζουμε ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο.