4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λευκή ισοπαλία για το ΑΠΟΕΛ πριν την επιστροφή στην Κύπρο

Λευκή ισοπαλία για το ΑΠΟΕΛ πριν την επιστροφή στην Κύπρο

By on 29 Ιουλίου, 2021 0 1425 Views

Φιλική ισοπαλία για το ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Αλ Νασρ στο τελευταίο φιλικό της ομάδας στο Πράβετς, καθώς η αποστολή των γαλαζοκιτρίνων επιστρέφει στην Κύπρο

Ήταν το πιο δυνατό φιλικό της ομάδας στην Βουλγαρία και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο προετοιμασίας, παρόλο ότι δεν σκόραρε.

Στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν λίγες φάσεις και από τις δύο ομάδες καθώς οι δύο ομάδες παρουσίασαν καλή αμυντική συμπεριφορά.

Το ΑΠΟΕΛ είχε δύο καλές φάσεις για να σκοράρει. Στο 12′ με το γύρισμα του Θεοδώρου στην περιοχή και τον Ντε Βινσέντι να επιχειρεί ένα σουτ που πέρασε ψηλά έξω. Στο 22′ είχε καλό σουτ ο Λουντέμο όμως απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Η Αλ Νασρ απείλησε στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Νεόφυτο Μιχαήλ να έχει μια πολύ καλή επέμβαση στο 36′ στην λόμπα του Αμννταλάχ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν φάσεις για να σκοράρουν. Στο 52′ η Αλ Νασρ είχε δοκάρι με τον Πέτρος, ενώ το ΑΠΟΕΛ είχε καλή ευκαιρία στο 60′ με τον Εφραίμ, ενώ στο 73′ ο Ντογκαλά βρέθηκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή, προσπάθησε να δώσει έτοιμο γκολ στον Κατσαντώνη που ακολούθησε όμως ο Ρομέρο πρόλαβε και απομάκρυνε σε κόρνερ.

ΑΠΟΕΛ: Μιχαήλ (46′ Ουζόχο), Καρώ, Βινίσιους, Σάντος (79′ Ντιας), Λουντέμο (46′ Μπερν, Ντε Βινσέντι (74′ Βροντής), Κατσαντώνης (79′ Κούτσακος), Θεοδώρου (46′ Εφραίμ), Ζαμπάλα (67′ Γουίλερ), Οκριασβίλι (60′ Ντογκαλά), Ντανίλο (70′ Πολυκάρπου).

ΑΛ ΝΑΣΡ: Αλ-Ακίντι, Αλ-Ομπάιντ, Μαντού, Λαζάμι, Αλ-Καλάφ, Μασαρίποφ, Αλ-Καμπάρι, Πέτρος, Αμπνταλάχ, Ταλίσκα, Αμπουμπακάρ