4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πουρσαϊτίδης:Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θέλουμε προσθήκες

Πουρσαϊτίδης:Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θέλουμε προσθήκες

By on 29 Ιουλίου, 2021 0 2073 Views

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ανάφερε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια, βρήκαμε κατάλληλες συνθήκες και δουλέψαμε αρκετά καλά. Είχαμε τα διαστήματα μας, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τους νεαρούς που πήραν ευκαιρίες: Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα νεαρά παιδιά θα βοηθήσουν και θα έχουν ενεργό ρόλο στην διάρκεια του προβλήματος, θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, μπορεί να είναι μικροί σε ηλικία όμως δεν έχει σημασία χρειάζεται θάρρος και θράσος, εγώ θα δώσω ευκαιρίες.

Για νέες μεταγραφές: «Είχαμε πει ότι θα αξιολογήσουμε το ρόστερ στην προετοιμασία και στα φιλικά, και μέσα από τα φιλικά θα ενδεχομένως να βγουν κάποιες αδυναμίες και να χρειαστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Είμαι σε ανοικτή γραμμή με την διοίκηση, έχουμε καλή συνεργασία, θεωρώ ότι χρειάζεται να γίνουν κι άλλες προσθήκες, είναι σύμφωνη η διοίκηση και πιστεύω ότι είμαστε καλά σε καλό δρόμο. Είναι πολύ νωρίς να πούμε για θέσεις, αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή και να είναι θετικός, και τον περιμένουμε στα επόμενα φιλικά που θα κάνουμε στην Κύπρο να είναι κοντά και να μας δώσει ώθηση. Η παρουσία του μας δίνει ψυχολογία, δυναμική, και αυτοπεποίθηση».