21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024

Θετικό μήνυμα στο πιο δυνατό φιλικό για το ΑΠΟΕΛ

By on 10 Αυγούστου, 2021 0 1007 Views

Παναθηναϊκός και AΠΟΕΛ εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Λεωφόρο.

Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν θετική παρουσία, έδειξαν σημάδια βελτίωσης σε σχέση με προηγούμενα φιλικά και έστειλαν το μήνυμα ότι θα είναι ξανά ισχυροί.

Ο Θεοδώρου άνοιξε το σκορ στο 22΄ με κεφαλιά και ο Καμπετσής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 48΄.

Στο πιο δυνατό τεστ ,είδαμε το καλύτερο μέχρι στιγμής ΑΠΟΕΛ. Στο φιλικό με  αντίπαλο τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, είχε κατά διαστήματα, εξαιρετική παρουσία και έδειξε ότι έχει πολύ μεγάλη προοπτική.
Με μία αρχική 11άδα που πάτησε πολύ καλά στο γήπεδο, κατάφερε να κοντράρει στα ίσα το μεγάλο αντίπαλο, από τον οποίο κατά διαστήματα ήταν καλύτερο το ΑΠΟΕΛ.
Με τον Ουζόχο στα δοκάρια, δεξιά τον Τσεμπακέ, αριστερά τον Σαμπάλα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Καρώ και Βινίσιους. Στη μεσαία γραμμή ο Νταουσβίλι, ο Ντε Βινσέντι και ο Ντανίλο, με τους Εφραίμ και Θεοδώρου στα δύο επιθετικά άκρα και τον Κβιλιτάια στην κορυφή, οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν πολύ καλές στιγμές.
Ειδικά μέχρι το 60΄όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν καλή παρουσία και έστειλαν μόνο θετικό μήνυμα για τη φετινή τους προοπτική.
Αν μάλιστα, υπολογίσει κάποιος, ότι σε αυτή την 11άδα, θα πάρουν κάποια στιγμή θέση οι Οκριασβίλι, Σόουζα, και Μάγκλιτσα συν το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα μία προσθήκη στα άκρα της επίθεσης, ενώ είναι εκτός και ο Σάβιτς, τότε είναι λογικό και φυσιολογικό να κυριαρχεί αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας.
Το ΑΠΟΕΛ που σε 10 μέρες θα μπει στην μάχη του νέου πρωταθλήματος, επιβεβαιώνει ότι άλλαξε σαν ομάδα, σε σχέση πάντα με την περσινή μετριότητα και χαροποίησε τους φιλάθλους του.
Η αποστολή επιστρέφει στην Κύπρο την Τετάρτη και το ερχόμενο Σάββατο θα δώσει το τελευταίο φιλικό με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.
Οι πληροφορίες μας, θέλουν το Λούκας Σόουζα να έρχεται εντός της βδομάδας στην Κύπρο για να ενσωματωθεί με την ομάδα, ενώ ο Οκριασβίλι ίσως να προλάβει τον αγώνα με την Πάφο στην πρεμιέρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης (76’ Ξενόπουλος), Χουάνκαρ (87’ Χατζηθεοδωρίδης), Κότσιρας (76’ Σάντσες), Σιδεράς, Βέλεθ (85’ Σάρλια), Μαουρίσιο (70’ Αλεξανδρόπουλος), Ρούμπεν (85’ Σαβιέρ), Νγκμπακοτό (46’ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (76’ Αγιούμπ), Βιγιαφάνιες (70’ Μπουζούκης), Καρλίτος (46’ Καμπετσής)

AΠΟΕΛ(Σάββας Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο, Τσεμπακέ (64΄ Σάντος), Καρώ, Βινίσιους, Σαμπάλα, Νταουσβίλι (64΄ Λουντέμο), Ντε Βινσέντι, Ντανίλο (85΄ Σατσιάς), Εφραίμ (77΄ Ντογκαλά), Θεοδώρου (65΄ Κατσαντώνης), Κβιλιτάια (88΄ Γουίλερ)