6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Δεν είναι εύκολο να κάνεις πέναλτι απέναντί του, εγώ δεν θα το ήθελα!Ίσως στην προπόνηση

ΜΠΕΡΓΚ:Δεν είναι εύκολο να κάνεις πέναλτι απέναντί του, εγώ δεν θα το ήθελα!Ίσως στην προπόνηση

By on 10 Αυγούστου, 2021 0 324 Views

Η απόκρουση του Φαμπιάνο στο πέναλτι του Reinkort έστειλε την Ομόνοια στους ομίλους και έβαλε τον Βραζιλιάνο ξανά στο επίκεντρο. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα για τον “Γίγαντα” αν η Ομόνοια δεν προκρινόταν αφού το δεύτερο γκολ που δέχθηκε απ’ τον Sappinen σίγουρα μπορούσε να το αποτρέψει.

Και οι κορυφαίοι δικαιούνται, μια στιγμή αδυναμίας. Ο Φαμπιάνο την είχε αλλά μετά αντέδρασε και στα πέναλτι έκανε ξανά την δουλειά του.

Ο Χένινγκ Μπεργκ “προστάτεψε” τον… προστάτη της εστίας του μετά από σχετική ερώτηση στην δημοσιογραφική, ρίχνοντας ατάκα.

-Είπατε κάτι ιδιαίτερο στον Φαμπιάνο μετά το τελευταίο πέναλτι; “Όχι απλά τον συγχάρηκα που ήταν ξανά ένας τοπ τερματοφύλακας όπως πάντα. Ήταν λίγο άτυχος στα γκολ της Φλόρα, δεν μπόρεσε να κάνει πολλά. Ξέρουμε ότι είναι ένας τοπ τερματοφύλακας, έκανε 1-2 αποκρούσεις στο παιχνίδι και στα πέναλτι. Δεν είναι εύκολο να κάνεις πέναλτι απέναντί του, εγώ δεν θα το ήθελα! Ίσως στην προπόνηση που κανείς δεν βλέπει αλλά όχι όταν υπάρχει πίεση και βλέπουν όλοι!”.