5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ: Η Καραμπάχ έχει εμπειρία στην Ευρώπη και για αυτό κέρδισε

ΚΕΡΚΕΖ: Η Καραμπάχ έχει εμπειρία στην Ευρώπη και για αυτό κέρδισε

By on 12 Αυγούστου, 2021 0 2168 Views

O Ντούσαν Κέρκεζ παραχωρεί δηλώσεις στη διάσκεψη Τύπου μετά από την ήττα-αποκλεισμό της ΑΕΛ από την Καραμπάχ.

Τα όσα δήλωσε:

“Παίξαμε κόντρα σε ένα καλό αντίπαλο. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα όμως είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας. Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε εναντίον καλών ομάδων. Ήταν ωραία η ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους, ελπίζω η πανδημία να τελειώσει και να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα”

Είναι… τραγωδία για εσάς που δεν περάσατε; “Η ατμόσφαιρα δεν είναι πολύ καλή επειδή δεν είμαστε στον επόμενο γύρο. Κάθε παιχνίδι θέλουμε να το κερδίζουμε”

Παίξατε διαφορετικά σε αυτό το παιχνίδι από το παιχνίδι στη Λάρνακα. Γιατί; “Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Και η κατάσταση του γηπέδου δεν ήταν καλή. Ούτε η Καραμπάχ έπαιξε το παιχνίδι της. Ήταν ένα παιχνίδι δύναμης. Η Καραμπάχ έχει εμπειρία στην Ευρώπη. Και για αυτό κέρδισαν πιστεύω. Βήμα βήμα θα γίνουμε καλύτεροι”

Ήταν άσχημη η κατάσταση για τον Γκουρμπάνοφ στη Λάρνακα. Αν η κατάσταση ήταν η ίδια για εσάς τι θα λέγατε; Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό; “Συγχαρητήρια στον Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ γιατί δουλεύει στην Καραμπάχ εδώ και 13 χρόνια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι συναισθημάτων. Κάποτε οι οπαδοί ή κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους. Και δεν μπορώ να μιλήσω για πολιτικά. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα όχι πολιτική”