5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με ελπίδα και πίστη για την υπέρβαση(19:00 Καραμπάχ – ΑΕΛ, 20:00 Ανόρθωση – Ραπίντ )

Με ελπίδα και πίστη για την υπέρβαση(19:00 Καραμπάχ – ΑΕΛ, 20:00 Ανόρθωση – Ραπίντ )

By on 12 Αυγούστου, 2021 0 1106 Views

Δύσκολες αποστολές έχουν απόψε ΑΕΛ και Ανόρθωση, στους επαναληπτικούς αγώνες των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχουν.Για να μοπορέσουν να προκριθούν θα πρέπει να κάνουν ποδοσφαιρική υπέρβαση και να έχουν την τύχη με το μέρος τους ωστόσο στο ποδόσαφαιρο τίποτε δεν τελειώνει πριν το τέλος η ΑΕΛ περίσσότερο και η Ανόρθωση σε λιγόπερο βαθμό ελπίζουν πως θα αντρέψουν τα προγνωστικά…

Η ΑΕΛ συμμετέχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και στις 19:00 παίζει στο Μπακού με την Καραμπάχ Αζερμπαϊτζάν. Ο πρώτος αγώνας στην Κύπρο τελείωσε ισόπαλος 1-1 και η ομάδα της Λεμεσού θα προσπαθήσει απόψε να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα την στείλει στα play-offs της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

Αν η ΑΕΛ πετύχει απόψε το μεγάλο στόχο της πρόκρισης,  θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Breidablik (Ισλανδία) –  Αμπερντίν (Σκωτία) για τα play-offs της διοργάνωσης.
Μεγαλύτερος ο βαθμός δυσκολίας της αποστολής της Ανόρθωσης, αφού, υποδέχεται στις 20:00 στο Στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος” τη Ραπίντ Βιέννης από την οποία είχε χάσει με 3-0 στον πρώτο αγώνα, σκορ το οποίο θα προσπαθήσει να ανατρέψει απόψε στην έδρα της. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cablenet. 

Η Ανόρθωση συμμετέχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και αν κάνει απόψε την υπέρβαση και αποκλείσει  τη Ραπίντ Βιέννης, θα αντιμετωπίσει την Ουκρανική FC Zorya στα Play-offs του Europa League.

Αν αποκλειστεί, θα συνεχίσει την πορεία της στα play offs του Conference League και θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα WKS Śląsk Wrocław (Πολωνία) – Hapoel Beer-Sheva FC (Ισραήλ).