18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στις 19 Αυγούστου η ώρα 20:00 Ομόνοια-Άντβερπ.Αγωνία για Μποτεάκ-Τσέποβιτς

Στις 19 Αυγούστου η ώρα 20:00 Ομόνοια-Άντβερπ.Αγωνία για Μποτεάκ-Τσέποβιτς

By on 12 Αυγούστου, 2021 0 435 Views

Στις 20:00 θα αρχίσει ο αγώνας της Ομόνοιας με την Άντβερπ, στο ΓΣΠ. Οι πράσινοι θα υποδεχθούν τους Βέλγους την Πέμπτη, 19 Αυγούστου για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και όπως ενημέρωσαν όρισαν το παιχνίδι στις 20:00.

Η σχετική ενημέρωση: «Ο πρώτος αγώνας απέναντι στην Άντβερμπ για τα play-off του Europa League θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 19 Αυγούστου, στο στάδιο ΓΣΠ, στις 20:00».

Σε αυτό τον αγώνα η Ομόνοια στοχεύει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει στον επαναληπτικό να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το βλέμμα του Μπεργκ και όχι μόνο είναι επικεντρωμένο στους τραυματίες και ποιοι απ’ αυτούς θα προλάβουν το πρώτο ματς με τους Βέλγους. Οι τρεις που έμειναν στην Κύπρο, Κούσουλος, Χούμποτσαν και Λέζιακς, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και πάλι απόντες. Όσο για τους Μποτεάκ και Τσέποβιτς, τα αποτέλεσμα των εξετάσεων και η σοβαρότητα του τραυματισμού τους θα κρίνουν εάν θα προλάβουν. Για την ώρα και η παρουσία των δύο κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Κίκο δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό.

Αντιθέτως, θα είναι πιο έτοιμος ο Ατιέμγουεν, που πέρασε ως αλλαγή προχθές .