5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

ANOΡΘΩΣΗ:Σας ευχαριστούμε…Είστε το πιο πιστό κοινό

By on 15 Αυγούστου, 2021 0 2150 Views

Aποθεώνει τον κόσμο της η Ανόρθωση, με αφορμή την παρουσία του στο «Α. Παπαδόπουλος» στον επαναληπτικό με τη Ραπίντ Βιέννης την περασμένη Πέμπτη (12/8).

Η «Κυρία», υπενθυμίζοντας τα λόγια του προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια και του αρχηγού Κωστάκη Αρτυματά για τους φιλάθλους της ομάδας, αναφέρει απευθυνόμενη στην κόσμο της πως η παρουσία, οι φωνές, οι αντιδράσεις και η στήριξή τους έχουν λείψει στην Ανόρθωση, ενώ τους χαρακτηρίζει το πιο πιστό κοινό στην Κύπρο.

H ανάρτηση της Ανόρθωσης:Τιμούρ Κετσπάγια: «Εγώ πιστεύω απόψε ο κόσμος θα πάει σπίτι και θα σκέφτεται πως είδε την ομάδα του να παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και θα είναι ικανοποιημένος».

Κωστάκης Αρτυματάς: «Σήμερα δείξαμε σε μεγάλο μέρος του αγώνα τις δυνατότητες, την ποιότητα και τα τρεξίματα που έχουμε ως ομάδα, αν και αυτά δεν θα ήταν τέτοια αν δεν ήταν ο κόσμος δίπλα μας να μας σπρώχνει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήταν δίπλα μας μέχρι το τέλος και εκ μέρους όλης της ομάδας τους ευχαριστούμε».Η παρουσία σας, οι φωνές σας, οι αντιδράσεις σας, η στήριξη και η αγάπη σας προς την ομάδα είναι μοναδικές και μας έλειψαν. Είστε το πιο πιστό κοινό της Κύπρου και σας ευχαριστούμε!#anorthosisfc#ourfans#fansareback#μόνηξανάδεθασαφήσω