18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Η εκπληκτική Πάφος μπορεί φέτος να ονειρεύεται!

By on 22 Αυγούστου, 2021 0 218 Views

Eξέπληξε  η Πάφος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το εντυπωσιακό 4-0 κόντρα στο… πολυδιαφημιζόμενο και ενισχυμένο ΑΠΟΕΛ σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας.

Απλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, με την ομάδα να δείχνει ικανή να υποστηρίξει το πλάνο του προπονητή. Όλα σε συνδυασμό με την ποιότητα που… ξεχειλίζει έφεραν αυτή την ευρεία νίκη.Η αλήθεια είναι ότι το 4-0 θα μπορούσε στο τελευταίο 20λεπτο να ήταν ακόμα μεγαλύτερο αλλά η ομάδα της Πάφου έδειξε σεβασμό στον μεγάλο αντίπαλο της και έριξε ρυθμούς παίζοντας κοντρόλ ποδόσφαιρο χωρίς να ολοκληρώνει επιθετικές προσπάθειες ενώ είχε την ευχέρεια να το κάνει αφού η άμυνα του ΑΠΟΕΛ ήταν σε αποσύνθεση.

Με το δίκιο τους, οι φίλοι της Πάφου, μπορούν να ονειρεύονται μεγάλα πράγματα. Η ομάδα είναι χτισμένη σε στέρεες βάσεις και φέτος έγινε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: Κανονική προετοιμασία. Οι πλείστοι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στο ΑΠΟΕΛ είχαν κάνει φουλ προετοιμασία, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν συνέβηκε. «Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία» ήταν η πρώτη κουβέντα του Όνι Βαλακάρι με το σφύριγμα της λήξης.

Η Πάφος έχει ακόμη παίκτες να… βάλει στην ομάδα. Οι Αΐλτον, Λέιτε και Παλάσιος είναι ποιοτικές λύσεις για τον Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Μπεριγκό και Πάντσεον, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ήταν ανέτοιμοι.

Επόμενος αντίπαλος, η ΑΕΛ σε… τρεις βδομάδες. Το στοίχημα είναι η ομάδα να διαχειριστεί σωστά αυτή την μεγάλη επιτυχία και παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη και γεμάτη για να μπορέσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.