4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στράβωσε το κλίμα στο ΑΠΟΕΛ.Η συντριβή, η εικόνα ,οι τραυματίες διέλυσαν τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία

Στράβωσε το κλίμα στο ΑΠΟΕΛ.Η συντριβή, η εικόνα ,οι τραυματίες διέλυσαν τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία

By on 22 Αυγούστου, 2021 0 1820 Views

Πολύ άσχημο ξεκίνημα για το ΑΠΟΕΛ με μια απίστευτη βαριά ήττα στην Πάφο σε ένα αγώνα όπου οι φίλοι της ομάδας περίμεναν να δουν τη νέα ομάδα που στήθηκε το καλοκαίρι να δείχνει την διαφορά από την περσινή χρονιά. Η εικόνα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ δεν δικαιολόγησε στο ελάχιστο τον ενθουσιασμό για τις μεταγραφές και την αισιοδοξία που δημιουργήθηκε μέσα από δηλώσεις παραγόντων και παικτών της ομάδας τους τελευταίους δυο μήνες. Η μαζική παρουσία των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στην Πάφο ήταν ένδειξη πως ο κόσμος πίστεψε και περίμενε να δει κάτι διαφορετικό από αυτό που είδε στην πρεμιέρα.

Και τώρα μέσα σε δύο βδομάδες κάτω από έντονη πίεση το ΑΠΟΕΛ ,διοίκηση και τεχνική ηγεσία, θα πρέπει να διορθώσουν, ξανά, μέσα από νέο προγραμματισμό για να δημιουργήσουν αυτό που προσπαθούσαν τους τελευταίους 4 μήνες το οποίο κατάρρευσε στην πρεμιέρα! Υπάρχει η αναμονή της ενίσχυσης με Σόουζα και Μάγκλιτσα αλλά τα ερωτηματικά για την αμυντική γραμμή δεν απαντώνται με τους δύο αυτούς παίκτες! Είναι νωρίς για να καταδικαστεί το ΑΠΟΕΛ σε επανάληψη της περσινής πορείας αλλά είναι αλήθεια πως αυτό που είδε ο κόσμος του στην Πάφο δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας αν δεν γίνουν πολλά σε δυο βδομάδες για να αλλάξει η εικόνα και το κλίμα!

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Δεν έφταναν στο ΑΠΟΕΛ η εφιαλτική τεσσάρα που δέχθηκε από την Πάφος FC στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η κάκιστη εμφάνιση στο «Στέλιος Κυριακίδης» που ταπείνωσε τους γαλαζοκίτρινους και τους προσγείωσε ανώμαλα ήρθαν και οι τραυματισμοί των Ανδρέα Καρώ και Εφραίμ.

Ο Κύπριος αμυντικός που άρχισε τον αγώνα ως στόπερ και τον ολοκλήρωσε ως δεξί μπακ, αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος στο 59’ και αντικαταστάθηκε στο 64’ από τον Κούτσακο με μυϊκό πρόβλημα.

Στο 84’ ο Γιώργος Εφραίμ αποχώρησε χωλαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο με το ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είχε ολοκληρώσει και τις πέντε αλλαγές.

Ο αρχηγός των γαλαζοκιτρίνων είχε αντικαταστήσει τον Δημήτρη Θεοδώρου στο ημίχρονο. Νεότερα για την κατάσταση τον τραυματιών αναμένονται από βδομάδες, με τον τεχνικός του ΑΠΟΕΛ να δηλώνει πως οι αναγκαστικές αλλαγές στο «Στέλιος Κυριακίδης» ήταν τέσσερις. Θυμίζουμε πως αντικαταστάθηκαν οι Τσεπάκ, Θεοδώρου, Καρώ, Οκριασβίλι, Γουίλερ.