1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εφιαλτικό β΄ημίχρονο για την Ομόνοια.Δέχθηκε τεσσάρα από την Καραμπάχ

Εφιαλτικό β΄ημίχρονο για την Ομόνοια.Δέχθηκε τεσσάρα από την Καραμπάχ

By on 1 Οκτωβρίου, 2021 0 1892 Views

Στο τέλος του Α΄ημιχρόνου η Ομόνοια δημιουργησε τις προϋποθέσεις για καλό αποτέλεσεμα και έδειχνε ικανή να το πάρει αλλά στο β΄ηίχρονο κατέρρευσε και δέχθηκε βαριά ήττα στο ΓΣΠ απο την Καραμπάχ μπροστά στους οπαδούς της που έκαναν έντονη την παρουσία τους.

Οι Αζέροι με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να πάρουν τη νίκη με 4-1.

Η Ομόνοια προβλημάτισε με την απόδοση της, κυρίως για τον τρόπο που «κατέρρευσε» στο δεύτερο ημίχρονο. Με αυτή την ήττα, οι «πράσινοι» απώλεσαν σημαντικές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.Την ίδια ώρα υπάρχει και αγωνία για τον Μπσιρού που αποχώρησε νωρίς με πρόβλημα τραυματισμού.

Απομένουν βέβαια ακόμα τέσσερα παιχνίδια και πολλά μπορούν να αλλάξουν, εάν η Ομόνοια παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Απίστευτος ήταν ο ρυθμός στο πρώτο μέρος του αγώνα, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτά και να επιδιώκουν το γκολ. Με την έναρξη του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό, ο Όζομπιτς είχε ένα σουρ που απέκρουσε εύκολα ο Φαμπιάνο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κακουλής έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά το αδύναμο σουτ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Καραμπάχ. Μετά από αυτή την φάση, οι Αζέροι είχαν το έλεγχο και προσπάθησαν να πιέσουν την Ομόνοια. Είχαν κάποια καλά σουτ, αλλά στο 18ο λεπτό βρήκαν δοκάρι. Ο Ζουμπίρ από αριστερά μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και από απόκρουση του Λανγκ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.about:blank

Μετά το 20λεπτο η Ομόνοια κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και σταδιακά άρχισε να απειλεί, ωστόσο η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 32’.   Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόμεθ, ο Λανγκ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μαχαμαντάλιεφ μάζεψε. Στο 40’ ήρθε το γκολ για τους «πράσινους» από τον Λέζιακς. Ο Ζαχαρίου εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Τσέχος με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ, το οποίο ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με την Καραμπάχ να βρίσκει τον τρόπο να ισοφαρίσει με εξαιρετικό τρόπο. Συγκεκριμένα, στο 53ο λεπτό, ο Κάντι εξαπόλυσε ένα «κεραυνό» από τα 30 μέτρα και νίκησε τον Φαμπιάνο.

Το γρήγορο γκολ βοήθησε αρκετά τους Αζέρους, οι οποίοι με καλύτερη ψυχολογία προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στο 60΄ ο Κάντι σύγκλινε προς τα μέσα αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Η υπεροχή της Καραμπάχ καρποφόρησε με ένα δεύτερο γκολ με τον Σειντάεφ στο 74ο λεπτό. Μετά από σουτ του Κάντι ο Φαμπιάνο απέκρουσε εντυπωσιακά αλλά ο Σειντάεφ στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Εκεί που η Ομόνοια προσπάθησε να αντιδράσει ήρθε και ένα τρίτο γκολ από το σημείο του πέναλτι. Έγινε μία μπαλιά στην περιοχή, ο Λανγκ στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, αυτή βρήκε στο χέρι του. Στο 80ο λεπτό λοιπόν, ο αρχηγός της Καραμπάχ Μεντβέντεφ ευστόχησε κάνοντας το 1-3.

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα και πάλι με τον Κάντι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μία μακρινή μπαλιά, μπήκε στην περιοχή, νικώντας για ακόμη μία φορά τον Φαμπιάνο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζαχαρίου / Αντράντε

ΣΚΟΡΕΡ:  40’ Λέζιακς / 53΄ 90+3΄Κάντι, 73’ Σεντάεφ, 80’ Μεντβέντεφ (πεν).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Ψάλτης, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λέζιακς (82’ Κίκο), Γκόμεθ, Μπασιρού (30’Σέχου), Ζαχαρίου (64’ Μποτεάκ), Τζιωνής, Παπουλής (46’Λοΐζου), Κακουλλής (64’ Τσέποβιτς)

ΚΑΡΑΜΠΑΧ: Μαχαμαντάλιεφ, Χουσείνοφ, Μεντβέντεφ, Μεντίνα, Μπαριάμοφ, Καράγιεφ, Αντράντε (81’ Ρίτσαρντ), Ζουμπίρ, Όζομπιτς (74’ Γκιούλιεφ), Κάντι, Γουαντζί (66΄ Σειντάεφ)