3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΡΓΚ:Κάναμε ένα τοπ πρώτο ημίχρονο. Μετά το 1-1,τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα

MΠΕΡΓΚ:Κάναμε ένα τοπ πρώτο ημίχρονο. Μετά το 1-1,τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα

By on 1 Οκτωβρίου, 2021 0 2305 Views

Μιλώντας στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την Καραμπάχ, ο Χένινγκ Μπεργκ ανέφερε…

“Ξεκινήσαμε όπως θέλουμε να παίζουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Ήμασταν πολύ καλοί και επιθετικά και αμυντικά. Στο μυαλό μας σκεφτόμασταν επιθετικά. Είμαι ικανοποιημένος από την νοοτροπία και την θέληση που είχαν οι παίκτες μας στο πρώτο ημίχρονο. 
Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε δύο γκολ που έπρεπε να έχουμε αποφύγει. Πληρώσαμε το ότι ήμασταν λίγο άτυχοι στα γκολ που έχουμε δεχθεί. Το τρίτο και το τέταρτο ήταν αχρείαστα, το πρώτο ήταν ένα μακρινό σουτ και το δεύτερο μια απόκρουση που κατέληξε στον επιθετικό.

Ενδεχομένως εάν γίνονταν ξανά αυτές οι φάσεις σε άλλο παιχνίδι να τελείωνε 1-1. Είδαμε την ποιότητα της αντίπαλης ομάδας. Έμεινα ευχαριστημένος απ’ την παρουσία του πρώτου ημιχρόνου”.

Για το αν αλλάζουν οι στόχοι στον όμιλο μετά την ήττα: “Είναι πολύ δύσκολο το έργο μας με αυτό το αποτέλεσμα. Το σημερινό παιχνίδι αλλά και όλα σε αυτή την διοργάνωση θα βοηθήσουν για την ανάπτυξη και την πρόοδο της ομάδας. Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά η Καραμπάχ και η Βασιλεία παίζουν για χρόνια στην Ευρώπη, εμάς είναι η δεύτερη μας χρονιά”.

Για την αλλαγή του Παπουλή και τα προβλήματα στην μεσαία γραμμή: “Δεν είχε κάποιο τραυματισμό ο Παπουλής. Το πλάνο ήταν να παίξει 45 λεπτά, ήταν ΤΟΠ η απόδοσή του. Όμως έχουμε και παιχνίδι την Κυριακή και ο Παπουλής προερχόταν από τραυματισμό. Θα θέλαμε να έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας. Όμως υπάρχουν αρκετά καλοί παίκτες να μπουν μέσα στην ομάδα. Παράδειγμα ο Σεχού που σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός ενώ και ο Νικόλας ήταν πολύ καλός όταν αγωνίστηκε”. 

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη ανέφερε τα ακόλουθα:

“Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κάναμε ένα τοπ πρώτο ημίχρονο. Μετά το 1-1, βρήκαν ακόμα ένα γκολ και μετά τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα η Καραμπάχ, παίζει Ευρώπη κάθε χρόνο, για μας είναι η δεύτερη χρονιά. Τα δύο τελευταία γκολ ήταν θέμα έλλειψης συγκέντρωσης. Στο πρώτο μέρος κάναμε αρκετά θετικά πράγματα”.

Για το ότι η Καραμπάχ έκανε πολλές ευκαιρίες: “Δεν νομίζω ότι έκανε τόσες πολλές ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο πολύ καλό μας επίπεδο. Παίξαμε και με καλύτερες ομάδες και δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ. Για παράδειγμα το 0-0 με τον Ολυμπιακό. Προσπαθούμε να διαβάσουμε τα παιχνίδια. Σίγουρα μπορούμε και καλύτερα. Μπορούσαμε με λίγη τύχη να πάρουμε το αποτέλεσμα. Σήμερα κέρδισε μία καλή ομάδα. Μαθαίνουμε μέσα από αυτή την διοργάνωση”.

Για το πόσο δύσκολο είναι η ομάδα να βελτιωθεί όταν υπάρχουν τραυματίες και ότι υπάρχουν πολλοί διεθνείς: “Μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα. Έχουμε επιστροφές με τους τραυματίες. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την νίκη”. 

Για το γεγονός δεν έχει τόση ένταση στο παιχνίδι της: “Σήμερα η ένταση ήταν μεγάλη. Υπήρχε ενέργεια σήμερα. Δεν πιστεύω ότι η φυσική κατάσταση είναι πρόβλημα. Ήταν θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Σήμερα δεν παίξαμε αμυντικά”.