7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Το πιο λίγο αξίζαμε την ισοπαλία.Ήταν ένα ντέρμπι

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Το πιο λίγο αξίζαμε την ισοπαλία.Ήταν ένα ντέρμπι

By on 3 Οκτωβρίου, 2021 0 2781 Views

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ανόρθωση με 2-1.

Αναλυτικά τα όσα ανάφερε

“Ήταν ένα ντέρμπι. Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε το ντέρμπι. Καταφέραμε να προηγηθούμε, μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ και η Ανόρθωση  και χωρίς λόγο δεχθήκαμε γκολ και ξαναμπήκε η Ανόρθωση στο παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παραπάνω στη δύναμη, ο αντίπαλος κέρδισε μέτρα και καλά κτυπήματα, μας δημιούργησε κάποια θέματα με φάουλ και φάγαμε ακόμη ένα γκολ με τον ίδιο τρόπο. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, μέχρι το τέλος, δεν τα καταφέραμε και χάσαμε ένα άδικο παιχνίδι, το πιο λίγο που μπορούσαμε να πάρουμε ήταν ισοπαλία. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε πάρα πολύ. Αλλά στα μεγάλα παιχνίδια τα λάθη πληρώνονται κι εμείς τα πληρώσαμε με τον ίδιο τρόπο δύο φορές. Πρέπει να δουλέψουμε, δείξαμε ότι μπορούμε, έχουμε ποιότητα, αλλά θέλουμε αποτελέσματα για να ανεβούμε αυτόν τον Γολγοθά που υπάρχει. Υπάρχει διακοπή, θα δουλέψουμε πάρα πολύ. Να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο αλλά το πιο σημαντικό να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση”. 

“Θα σταθώ σε όλα τα παιχνίδια που είμαι εγώ και είδα απίστευτη συμπεριφορά από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Είναι δίπλα στην ομάδα, χάσαμε, ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ και είναι δίπλα μας, στις αποτυχίες χειροκρότησαν σε άλλο ένα παιχνίδι, θέλουμε να χειροκροτούν στις επιτυχίες και να τους δίνουμε χαρά.”

“O αντίπαλος άλλαξε σύστημα και ήρθε στο δικό μας σίγουρα εκεί πάει στο ένας εναντίον ενός, έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί στις μονομαχίες για να μην μας επηρεάσει και να πάμε πιο πίσω. Στην πορεία αλλάξαμε εμείς τρόπο παιχνιδιού, πήγαμε με τετράδα για να κερδίσουμε μέτρα και κερδίσαμε αλλά δεν τελειώσαμε μια καλή φάση που είχαμε στο τέλος.”