19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ:Δικαιούμασταν τη νίκη μετά απο μια δύσκολη βδομάδα(τι είπε για Αρτυματά ,Αντωνιάδη)

ΤΙΜΟΥΡ:Δικαιούμασταν τη νίκη μετά απο μια δύσκολη βδομάδα(τι είπε για Αρτυματά ,Αντωνιάδη)

By on 3 Οκτωβρίου, 2021 0 1926 Views

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ:

«Είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Κατεβήκαμε στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και δικαιούμασταν τη νίκη γιατί ήμασταν η ομάδα που το θέλαμε πολύ περισσότερο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους που ήρθαν στο Βέλγιο. Η παρουσία τους ήταν πολύ ωραία. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα το σχολίαζαν αυτό. Εκεί δεν τα καταφέραμε, αλλά σήμερα ακόμα μια φορά έδειξαν οι παίκτες ότι δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Δεν μας φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι παίξαμε την περασμένη Πέμπτη. Κάναμε άλλο ένα βήμα, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Τώρα στη διακοπή θα δώσουμε μερικές μέρες στους παίκτες να ξεκουραστούν. Βέβαια είναι αρκετοί οι διεθνείς και θα παίξουν ξανά με τις Εθνικές αυτές τις μέρες. Να ξεκουραστούμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη. Ήμουν προβληματισμένος μετά από ένα δύσκολο ταξίδι. Κάναμε καλή αποθεραπεία και δεν φάνηκε στους παίκτες. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν θυμάμαι ποτέ η Ανόρθωση σε τρία παιχνίδια έχασε τα δύο και ερχόταν και ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα και κερδίσαμε».

Για το αν μίλησε με τους Γεωργιανούς ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που πέρσι ήταν στην Ανόρθωση: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα, κανένα παράπονο. Μιλήσαμε και σήμερα και μιλάμε και άλλες μέρες. Έκαναν την δουλειά τους εδώ στην Ανόρθωση. Δεν μπορούσαμε να τους ικανοποιήσουμε και πήγαν στο ΑΠΟΕΛ. Καλή συνέχεια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τον Κωστάκη Αρτυματά: «Ο Κωστάκης έγινε αρχισκόρερ μας και κάθε γκολ που βάζει είναι ωραίο και καθοριστικό. Εμένα μου αρέσουν αυτοί οι παίκτες. Ήταν σε μία ομάδα που δεν έπαιζε πολύ, ήρθε εδώ και σήμερα έδειξε τα κότσια του ότι άξιζε να παίζει περισσότερο. Εμένα μου αρέσουν πολύ αυτοί οι παίκτες. Ούτε τα λεφτά δεν μπορούν να το αλλάξουν αυτό, αυτή τη χαρά, δεν υπάρχει τίποτα άλλο».