2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ΠΑΕΕΚάρα σόκαρε την Ομόνοια.Την κέρδισε και την έφθασε

Η ΠΑΕΕΚάρα σόκαρε την Ομόνοια.Την κέρδισε και την έφθασε

By on 25 Οκτωβρίου, 2021 0 430 Views

Παλληκαρήσια νίκη για την ΠΑΕΕΚ απέναντι στην Ομόνοια, με την ομάδα της Κερύνειας να παίρνει την νίκη με 1-0 απέναντι στους πράσινους. Άντεξαν την πίεση, ήταν ολόσωστοι τακτικά και πήραν μια σπουδαία νίκη. Το γκολ σημείωσε ο Έσελινγκ στο 34ο λεπτό.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ΠΑΕΕΚ έφτασε στους 7 βαθμούς, όσους έχει και η Ομόνοια.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Ομόνοια μπήκε καλύτερα στο ξεκίνημα και έδειχνε από το πρώτο λεπτό πως ήθελε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Στο 14ο λεπτό ο Γιούστε βρήκε κάθετα τον Τσέποβιτς, ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να πάει λίγο έξω. Στο 22ο λεπτό ο Τσέποβιτς κατέβασε για τον Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν σε θέση βολής, αλλά τον σταμάτησε ο Έσελινγκ. Όσο περνούσε ο χρόνος, η ΠΑΕΕΚ προσπαθούσε να ισορροπήσει το παιχνίδι και έψαχνε κάτι καλό μέσα από αντεπιθέσεις.

Μάλιστα στο 34ο λεπτό ο Ντίας έκανε την σέντρα, ο Έσελινγκ έκανε την κεφαλιά, ο Φαμπιάνο δεν μπορούσε να συγκρατήσει και έτσι η ΠΑΕΕΚ άνοιξε το σκορ.

Στο 39ο λεπτό ο Μπασιρού έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Λίγο μετά ο Δημητρίου έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία και σταμάτησε στο δοκάρι.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη ο Μπεργκ έριξε μέσα Κακουλλή και Παπουλή αντί των Μπασιρού και Ζαχαρίου, στην προσπάθεια να αλλάξει την εικόνα του αγώνα.

Στο 48΄η ΠΑΕΕΚ έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά ο Ενόχ έκανε ένα άστοχο σουτ.

Στο 63ο λεπτό μετά από σουτ του Τσέποβιτς, η μπάλα έσκασε μπροστά από τον μόνο Ψάλτη, ο οποίος όμως σπατάλησε μια τεράστια ευκαιρία κάνοντας ένα άστοχο σουτ. 3 λεπτά μετά ο Γκόμεθ εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε έξω.

Η Ομόνοια προσπαθούσε να βρει χώρους, αλλά η ΠΑΕΕΚ στεκόταν πολύ σωστά και δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα.

Στο 88ο λεπτό ο Πρόσεκ μάζεψε εύκολα το γύρισμα του Κακουλλή.

ΠΑΕΕΚ: Πρόσεκ, Δημητρίου, Έσελινγκ, Νάντο (90’+ 4Χατζηκωνσταντή), Κούρος, Σουμαορό, Ντίας (90+4 Τίμερμανς), Χαραλάμπους (75′ Αριστοτέλους), Ενόχ (86′ Νεοφύτου), Φραγκέσκου, Μπάμπιτς (75′ Καπαρτής).

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (62′ Ψάλτης), Λανγκ, Γιούστε, Λέσγιακς, Ζαχαρίου (46′ Παπουλής), Γκόμεθ (84′ Τζιωνής), Μπασιρού (46′ Κακουλλής), Λοΐζου, Ντίσκερουντ (84′ Παναγιώτου), Τσέποβιτς.

Κίτρινες: Σουμαορό, Ενόχ / Παπουλής, Ψάλτης

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος.

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος.

Β’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος.

4ος: Αντωνίου Μάριος.

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος