5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην κορυφή με αέρα ομάδας για τίτλο η ΑΕΚ.Κέρδισε την Ανόρθωση 2-1 και την κράτησε χαμηλά

Στην κορυφή με αέρα ομάδας για τίτλο η ΑΕΚ.Κέρδισε την Ανόρθωση 2-1 και την κράτησε χαμηλά

By on 25 Οκτωβρίου, 2021 0 1237 Views

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ που πέρασε από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», καθώς με γκολ των Τρισκόφσκι στο 35’ από την άσπρη βούλα και με τον Ντάρμπισαϊαρ στο 49’, πήρε τους τρεις βαθμούς. Το γκολ του Χριστοδουλόπουλου από τα 11 βήματα στο 90+4’ δεν ήταν αρκετό για την «Κυρία» που ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, πρώτη φορά εντός έδρας.Θα συζητηθεί πάντως αν λίγο πριν πέρασε η μπάλα την γραμμή τέρματος σε σουτ του Λάζαρου αφού στο πρώτο ριπλέι φάνηξε πως ίσως πέρασε αλλά μέτρησε η απόφαση των διαιτητών κάτι που θα ξεκαθαρίσει συις αναλύσεις των φάσεων.

Η ομάδα της Λάρνακας, επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, πετυχαίνοντας την τέταρτή της συνεχόμενη νίκη, στέλνοντας ξανά ένα δυνατό μήνυμα ότι μπορεί να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο, με την Ανόρθωση  να προβληματίζει για άλλο ένα παιχνίδι. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων πλέον, πήγε στους 11 βαθμούς.Η ΑΕΚ πήρε και το δώρο της ΠΑΕΕΚ που κέρδισε την Ομόνοια

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τ. Κετσπάγια): Λόρια, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Κορέια, Λάφερτι (74′ Χριστοφή), Πόποβιτς (46′ Λάζαρος), Καλτσάς (46′ Ντέλετιτς), Αραγιούρι, Χουσμπάουερ, Κορρέα (46′ Ιωάννου), Ουάρντα (60′ Κατσαράβα)
Στον πάγκο: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Ρουσιάς, Αβραάμ, Νινούα, Χριστοφή, Χρυσοστόμου

ΑΕΚ (Ντ. Καταλά): Τούμπας, Γκουστάβο, Ακοράν (64′ Φαράζ), Τρισκόφσκι (85′ Γκονζάλεθ), Γκαρσία, Μιλίτσεβιτς, Ροσάλες, Εσπινόσα (72′ Γκιούρτσο), Ντάρμπισαϊαρ (72′ Ρομό), Τόμοβιτς, Μάμας (85′ Άμπραχαμ)
Στον πάγκο: Λεάλ, Αναστασίου, Τιάγκο, Ναούμ, Εγγλέζου, Χριστοφόρου, Τάντι,

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λάφερτι, Χουσμπάουερ, Κορρέα, Ντέλετιτς / Τούμπας, Ροσάλες

ΘΕΑΤΕΣ: 
5.000 (περίπου)

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος
4ος: Κώστα Ροβέρτος
VAR: Azevedo Malheiro Helder Miguel
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης