6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Δεν θα είναι εύκολη χρονιά για κανένα.Πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα μας

ΚΕΡΚΕΖ:Δεν θα είναι εύκολη χρονιά για κανένα.Πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα μας

By on 30 Οκτωβρίου, 2021 0 6888 Views

Δείτε όσα δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά την ήττα από τον Άρη.

Αρχικά: “Σίγουρα δεν περιμέναμε το αποτέλεσμα, περιμέναμε να κερδίσουμε και όπως παίξαμε έπρεπε να κερδίσουμε. Παίξαμε μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη και στον φίλο μου τον Λιάσο για την σπουδαία δουλειά. Χάσαμε ευκαιρίες περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο γι’ αυτό δεν κερδίσαμε αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σε κάποια παιχνίδια δεν παίξαμε τόσο καλά και πήραμε τους βαθμούς όπως με την Ανόρθωση. Τώρα έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς αλλά χάσαμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Εγώ σήμερα είδα κάτι που… μυρίζει την περσινή ΑΕΛ και είμαι ευχαριστημένος για αυτό και την προσπάθεια όλων των παικτών. Σίγουρα δεν είναι καλό το αποτέλεσμα αλλά πάνω το κεφάλι. Αυτή είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά”.

-Τι πήγε λάθος; “Το ότι δεν σκοράραμε. Ο Άρης έβαλε ένα πολύ εύκολο γκολ. Μετά από αυτό που έγινε με την Άχνα δεν ήταν εύκολο αλλά εγώ βλέπω μπροστά… Κάποιοι παίκτες άρχισαν να παίζουν καλά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε, θέλουμε παραπάνω στήριξη. Ο κόσμος της ΑΕΛ ξέρει στα δύσκολα να βοηθάει και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί”.

-Θα περίμενε κάποιος να βάζατε περισσότερη πίεση στο 2ο ημίχρονο. Τι δεν λειτούργησε σωστά; “Καθαρό μυαλό… Ο Άρης είχε πολύ καλή άμυνα και δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Αυτό είναι λόγω πίεσης αλλά όταν έχουμε πίεση, πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό”.

-Τι πρέπει να αλλάξει για να δούμε περισσότερο την ΑΕΛ του πρώτου 25λεπτου; “Πέρσι στην αρχή είχαμε νομίζω πιο λίγους βαθμούς από τώρα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος, κάποιοι παίκτες έχουν κάποια προβλήματα γι’ αυτό δεν είμαστε όπως πέρσι που κάναμε σπουδαία χρονιά. Κάποιοι παίκτες τώρα δεν είναι φορμαρισμένοι, πρέπει να μείνουν στον πάγκο και να έρθουν άλλοι. Δουλεύουμε, αλλάξαμε σύστημα για να βοηθήσουμε την ομάδα. Κάποιες φορές πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα για να ξυπνήσεις κάποιους παίκτες, αυτή είναι η δουλειά μας και την ξέρουμε, δεν είμαστε μια βδομάδα εδώ. Νομίζω κάναμε καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια και δεν φοβάμαι καθόλου για όσους δουλεύουν εδώ. Οι παίκτες είναι καλοί και θα κάνουν καλύτερα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο η ΑΕΛ να κάνει δεύτερη συνεχόμενη καλή χρονιά. Πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Καταλαβαίνω τον κόσμο και εγώ είμαι νευριασμένος και θέλω παραπάνω βαθμούς αλλά θέλουμε στήριξη, τώρα είναι εύκολο να τα διαλύσουμε όλα. Δεν θα είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία στην ΑΕΛ. Αν έχει κάποιος ευθύνη, είμαι εγώ, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά έχω πολλή εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Δεν θα είναι εύκολη χρονιά για κανένα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει”.