19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΙΑΣΟΣ:Εμείς το βιολί μας. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίσουμε είτε εντός, είτε εκτός

ΛΙΑΣΟΣ:Εμείς το βιολί μας. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίσουμε είτε εντός, είτε εκτός

By on 30 Οκτωβρίου, 2021 0 2274 Views

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ ο προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά.

”Συγχαρητήρια για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Την περασμένη βδομάδα δικαιούμασταν να πάρουμε βαθμούς. Σήμερα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η ΑΕΛ ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη από μας, είχε αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Αυτό το σκηνικό το είχαμε εμείς την προηγούμενη βδομάδα. Θεωρώ ότι από την αρχή ήταν η μοναδική ομάδα που μας έβαλε πίεση και πρέπει να το παραδεχτούμε. Ο κόσμος μας ήταν παρών και οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε. Για να είμαι ειλικρινής περιμέναμε περισσότερο κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές το αξίζουν γιατί δίνουν το άπαντα των δυνάμεων τους. Θέλω να καλέσω και τους υπόλοιπους Λεμεσιανούς να έρθουν γιατί αυτοί οι ποδοσφαιριστές το αξίζουν. Επίσης, αυτή την βδομάδα είχαμε αρκετές απουσίες αλλά δεν το διατυμπανίζαμε. Κάποια παιδιά αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και έβαλαν το λιθαράκι τους και αυτοί για να κερδίσει ομάδα. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και εμπιστευόμαστε τους πάντες. Είμαστε μια οικογένεια και εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ που έχω στη διάθεσή μου. Κάποια παιδιά δεν αγωνίστηκαν ακόμα, να δουλέψουν σκληρά και θα έρθει και σε αυτούς η σειρά τους.

Για να πάω ξανά στο αγωνιστικό στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη, μετά αλλάξαμε πάρα πολλά πράγματα τακτικά και σε παίχτες. Καταφέραμε να ισορροπήσουμε και να φανούμε τυχεροί στην πρώτη προϋπόθεση που είχαμε να σκοράρουμε. Από κει και πέρα θεωρώ ότι στο δεύτερο μέρος δεν πιεστήκαμε όσο το πρώτο. Αντέξαμε στην πίεση ειδικά με σέντρες από δεξιά. Είχαμε σε εξαιρετική μέρα τους κεφαλοσφαιριστές μας. Τα παιδιά έδωσαν μεγάλες μάχες και κράτησαν μια σπουδαία ομάδα μακριά από την εστία μας. Είμαστε χαρούμενοι που κρατήσαμε το μηδέν πίσω”. 

Για τις αλλαγές που έκανε στην αμυντική διάταξη της ομάδα και έπιασαν τόπο είπε:  ”Όλοι προπονητές, όχι μόνο εγώ, είμαστε εκεί για να παίρνουμε κάποιες αποφάσεις. Όταν μας βγουν γίνεται αυτό, κάποιες φορές δεν θα βγουν. Έτσι είναι η δουλειά μας. Μας πληρώνουν για να παίρνουμε αποφάσεις. Αλλάξαμε ολοκληρωτικά την άμυνά μας και μας βγήκε. Μπορούσε να πανικοβληθούμε και να χάσουμε τη συνοχή μας γιατί εκτός από την προπόνηση πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε τους παίχτες με τέτοια διάταξη”. 

Για το αν σημαίνει κάτι η πέμπτη νίκη για τον Άρη σε οκτώ ματς: ”Δεν σημαίνει τίποτα. Συνεχίσουμε… Τώρα έρχεται άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Ό,τι και να γίνει η ΑΕΚ θα είναι πρωτοπόρος. Άρα παίζουμε με τον πρωτοπόρο. Εμείς το βιολί μας. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίσουμε είτε εντός, είτε εκτός”.