17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

Μπορούσε τη νίκη η Ομόνοια.Δεν της δόθηκε πέναλτι πριν ισοφαρίσει η Βασιλεία

By on 4 Νοεμβρίου, 2021 0 1033 Views

Αν ήταν πιο προσεκτική και αν ο διατητγς της έδινε το πέναλτι πριν γίνει το 1-1 θα πανηγύρισε τη νίκη και θα έμενε ζωντανή ακόμα και στο παιχνίδι της πρόκρισης η Ομόνοια, αλλά οι «πράσινοι» έμειναν στο 1-1 κόντρα στην Βασιλεία στο ΓΣΠ και στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εθνικό Άχνας.
Μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι η Ομόνοια, προσπάθησε να αιφνιδιάσει την Βασιλεία που δεν έπαιξε νε όλους τους βασικούς της και τα κατάφερε με ένα εξαιρετικό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ.
Όταν το ρολόι στο ΓΣΠ έδειχνε στο 16ο λεπτό ο Γκόμεθ έβγαλε «μαγική» ασίστ στον Κακουλλή ο οποίος με εντυπωσιακή ντρίπλα άδειασε τον Τσουμέρ και με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0.
Η Βασιλεία ανέβηκε μετά το 20λεπτο αλλά δεν βρήκε την μεγάλη ευκαιρία και η Ομόνοια… άντεξε μέχρι την ανάπαυλα.
Νωρίτερα στο 13’ η Ομόνοια έχασε τον Παναγιώτου με ζαλάδες, ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης έμεινε και ο Φαμπιάνο στα αποδυτήρια λόγω προβλήματος στην ώμο και ο Ουζόχο πέρασε στην θέση του.
Η Ομόνοια άρχισε καλά και το δεύτερο ημίχρονο. Δικαιούταν πέναλτι πάνω στον Κακουλλή στο 56’ σε μαρκάρισμα από τον Ταβάρες, ο Ρώσος ρεφ Μεσκόφ… έκλεισε τα μάτια και στην αντεπίθεση ο Μιλάρ έφερε το ματς στα ίσα για την Βασιλεία.
Στην συνέχεια η Βασιλεία κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της, είχε τις ευκαιρίες για το 2-1 με αποκορύφωμα το δοκάρι του Καμπράλ στο 83’ και το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπεργκ): Φαμπιάνο (46′ Ουζόχο), Ψάλτης, Χούμποτσαν, Παναγιώτου (13′ Λανγκ), Κίκο, Ζαχαρίου, Χαραλάμπους (66′ Ντίσκερουντ), Γκόμεθ, Ατιέμγουεν (46′ Τζιωνής), Ντούρις, Κακουλλής (81′ Λοίζου)
Στον πάγκο: Χοράτσκα, Σέχου, Γιούστε, Παπουλής, Λέζιακς, Μπασιρού, Τσέποβιτς

 ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Π.Ράμεν): Λίντερ, Λανγκ, Τσουμέρ, Πέλμαρντ, Ταβάρες (61′ Πετρέτα), Κασάμι (46′ Παλάσιος), Μπέργκερ (46′ Μάλες), Φρέι, Ννογέ (55′ Τζοέλσον), Μιλάρ, Καμπράλ
Στον πάγκο: Νίκολιτς, Τζέμπχαρντ, Καρντόσο,Τζίγκα, Γκουιντίγια, Στόκερ,  Λόπες, Τούσι, 

ΣΚΟΡΕΡ: 16′ Κακουλλής/57′ Μιλάρ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χούμποτσαν, Χαραλάμπους/Τζοέλσον, Τσούμερ
*Κίτρινη δέχθηκε και ο  Χένινγκε Μπεργκ.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 4.500
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βιτάλι
 Μεσκόφ (Ρωσία)
Α’ ΒΟΗΘΟΣ: Ντιμίτρι
 Σαφιάν (Ρωσία)
Β’ ΒΟΗΘΟΣ:
 Αλεξέι Λούνεφ (Ρωσία)
ΤΕΤΑΡΤΟΣ:
 Σεργκέι Ιβάνοφ (Ρωσία)