17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠEΡΓΚ:Θετικό αποτέλεσμα και μια ικανοποιητική εμφάνιση.Αν μας έδινε το πέναλτι…

MΠEΡΓΚ:Θετικό αποτέλεσμα και μια ικανοποιητική εμφάνιση.Αν μας έδινε το πέναλτι…

By on 4 Νοεμβρίου, 2021 0 1091 Views

Δείτε τις δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το 1-1 με την Βασιλεία. Αναφέρθηκε δυο φορές στην φάση του πέναλτι που ζήτησαν στον Κακουλλή, ο Νορβηγός.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Κακουλλής:

“Ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί στα προηγούμενα δεν πήγαμε τόσο καλά και θέλαμε να είναι μια αρχή. Ήταν μια καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές. Πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Μετά ατυχήσαμε στο γκολ που δεχθήκαμε σε μια φάση που δεν απειλούμασταν. Κρατάμε τα θετικά και βλέπουμε μπροστά”.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ, ελπίζω να με βοηθήσει. Θα προτιμούσα να μην σκόραρα και να κερδίζαμε”.

“Θέλαμε να κάνουμε μια αρχή, ελπίζω να χτίσουμε σε αυτό και να βελτιωθούμε στην πορεία”.

ΧΕΝΙΝΓΚ ΜΠΕΡΓΚ

-Αρχικά: “Είχαμε ξανά μια καλή εμφάνιση με τη Βασιλεία και αυτή τη φορά πήραμε καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το άλλο ματς. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα καλύτερο αν ο Κακουλλής έπαιρνε το πέναλτι 30 δευτερόλεπτα πριν την ισοφάριση. Μας αποηγήτευσε η φάση αυτή αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Βγάλαμε ποιότητα στο παιχνίδι, αμυντικά πήγαμε πολύ καλά σε μια ομάδα που είναι στην κορυφή στην Ελβετία. Κάναμε αρκετές αλλαγές. Ήταν καλό για τον κόσμο που είδε αυτή την εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και μια ικανοποιητική εμφάνιση”.

-Σκοπεύετε κάποιους από τους παίκτες που έπαιξαν απόψε να τους επιλέγετε πιο συχνά; “Έχουμε ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις και αυτό είναι καλό. Πάντα προσπαθούμε να επιλέγουμε τους καλύτερους για κάθε παιχνίδι. Κάνουμε αλλαγές γιατί έχουμε αγώνες στην Ευρώπη τρεις μέρες μετά το πρωτάθλημα. Ο Ατιέμγουεν δούλεψε πολύ καλά σήμερα, ο Τζιωνής ήταν στο γνωστό επίπεδο με ενέργεια και ταχύτητα… Πολλοί παίκτες έδειξαν ποιότητα σε αυτά τα παιχνίδια με τη Βασιλεία. Την Κυριακή έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι, ανυπομονούμε και θέλουμε να πάρουμε νίκες στο πρωτάθλημα”.

-Για τον τραυματισμό Φαμπιάνο: “Είναι παρόμοιο με ένα θέμα που είχε στο παρελθόν. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ πολύ σοβαρό γιατί θα μπορούσε να συνεχίσει αλλά αφού είχε λίγο πόνο αποφασίσαμε να αντικατασταθεί. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο και να το δούμε αύριο”.

-Για το χειροκρότημα του κόσμου και τι σημαίνει: “Είναι ωραίο όταν είναι χαρούμενοι και τους αρέσει αυτό που βλέπουν. Και εμείς είμαστε απογοητευμένοι με τα αποτελέσματα και θυμώνουμε. Είναι φυσιολογικό. Είναι καλό που πήραμε το αποτέλεσμα με μια καλή ομάδα, θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αν παίρναμε το πέναλτι που δικαιούμασταν. Οι παίκτες δούλεψαν σκληρά. Στο πρωτάθλημα μόνο ο Απόλλωνας ήταν λίγο καλύτερος από εμάς. Στα άλλα δεν ήμασταν αρκετά καλοί όμως οι αντιπάλοι μας δεν ήταν καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε λίγο καλύτεροι στο πρωτάθλημα σε κάποιους τομείς όμως δεν είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε”.