9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Τσάβι: Επίσημα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα

Τσάβι: Επίσημα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα

By on 6 Νοεμβρίου, 2021 0 445 Views

Μέρα ευτυχίας για τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα καθώς ο Τσάβι είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

Νέα εποχή, με έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά τι εστί ΜπαρτσελόναΒαρκελώνηΚαταλονία και τίτλοι

Ένα Σάββατο ευτυχίας ξημέρωσε για τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα» που είδαν ότι ο Τσάβι είναι πλέον και με τη βούλα ο νέος προπονητής της ομάδας στη μετά – Μέσι εποχή του συλλόγου, έχοντας αντικαταστήσει τον Ρόναλντ Κούμαν που δεν μπορούσε να οδηγήσει το καράβι σε ήρεμα νερά.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο Τσάβι, έχοντας και τις εμπειρίες από την Μέση Ανατολή και την Αλ Σαντ με την οποία κατάφερε να γευτεί επιτυχίες στο Κατάρ, ήξερε πως θα ερχόταν η μέρα που θα κατάφερνε να βρεθεί στο «τιμόνι» της Μπαρτσελόνα.

Και από την μαεστρία με την οποία στα χαφ μαζί με τον Ινιέστα φρόντισαν για να γεμίσει η τροπαιοθήκη της ομάδας, τώρα θα το κάνει από την άκρη του πάγκου.

Έπειτα από 767 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα17 χρόνια και 25 τίτλους, ο Τσάβι είναι ο άνθρωπος στους ώμους του οποίου πέφτει όλο το βάρος για να εμφανιστούν οι «μπλαουγκράνα» στο επίπεδο που τους έχει μάθει ο κόσμος και απαιτεί η ιστορία του κλαμπ…

Το συμβόλαιο έναντι του οποίου έχει συμφωνήσει με την ομάδα, θα έχει διάρκεια 2,5 ετών, μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.