28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Το μυαλό μόνο στον Ολυμπιακό.Τα δημοσιεύματα με φήμες μεταγραφολογίας προτρέχουν…

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Το μυαλό μόνο στον Ολυμπιακό.Τα δημοσιεύματα με φήμες μεταγραφολογίας προτρέχουν…

By on 18 Νοεμβρίου, 2021 0 1979 Views

Η προσοχή της Ανόρθωσης είναι αποκλειστικά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και στο μυαλό του Τιμούρ Κετσπάγια είναι μόνο ο τρόπος αντιμετώπισης του αγώνα του Σαββάτου στο ΓΣΠ και ποιά 11αδα θα παρατάξει.Τα διάφορα δημοσιεύματα για σκέψεις και σενάρια μεταγραφών είναι στην σφαίρα της φημολογίας και πλασάρισμα από μάνατζερ και εικασιών.Το τι σκέφτεται ο Κετσπάγια μόνο αυτός ξέρει και σίγουρα έχει αρκετά παιχνίδια μπροστά του για να αξιολογήσει κάποιους παίκτες πριν πάρει τελικές αποφάσεις για τις θέσεις που θα ζητήσει ενίσχυση τον Ιανουάριο. Αυτό που τον απασχολεί τώρα είναι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό και πως να καλυφθεί το χαμένο έδαφος μέχρι τα Χιστούγεννα και βλέπει το παιχνίδι του Σαββάτου σαν κομβικό ντέρμπι.

Για τα νέα της Ανόρθωσης μίλησε στον Super sport fm 104 στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Δημήτρης Χριστοφόρου:

Για την προετοιμασία: «Είναι συνεχείς οι προπονήσεις σύμφωνα και με την επιστροφή των διεθνών. Σήμερα θα έχουμε απαρτία. θα ήθελα να σταθώ συγκεκριμένα για το Αραγιούρι που αποχώρησε εμφανώς συγκινημένος διότι έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος με την Εθνική Φινλανδίας. Πλέον περιμένουμε να τα δώσει όλα και να αφοσιωθεί πλήρως στις υποχρεώσεις της Ανόρθωσης. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που είχε συνεχόμενες παραστάσεις»

«Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που μας φιλοξενεί στο γήπεδο όπου αγωνιστήκαμε στο τελικό Κυπέλλου και για μια ομάδα που επιλέγει το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας τότε διεκδικεί στόχους. Ο Νινούα δεν θα είναι στην αποστολή και θα είναι ο μοναδικός αφού τα υπόλοιπα παιδιά προπονούνται κανονικά και εναπόκειται στον προπονητή ποιους θα επιλέξει. Είναι θέμα αξιολόγησης του Τιμούρ Κετσπάγια»

Για την παρουσία κόσμου: «Αναμένουμε ότι θα πιάσουμε το τετραψήφιο διότι η ώρα του παιχνιδιού είναι πολύ καλή και περιμένουμε να δώσει παρών ο κλόσμος μας. Εύχομαι να είναι και καλός ο καιρός»

Για τα μεταγραφικά: «Καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Οι συζητήσεις και αξιολογήσεις δεν σταματούν ποτέ. Διαβάζουμε για διάφορους ποδοσφαιριστές ότι αποχωρούν και αυτό εχει μεγάλη απόσταση. Βλέπουμε δημοσιεύματα που προτρέχουν και αναφέρουν ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές ότι είναι εκτός η δεν υπολογίζονται και παρουσιάζουν τελειωμένα πράγματα. Πολλά πράγματα ανατρέπονται έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι τον Ιανουάριο και εκεί επικεντρωνόμαστε. Δεν εχει ενημερωθεί κάνεις ποδοσφαιριστής ότι είναι εκτός»

Για τον Αρτύματα: «Δεν θα μιλήσω συγκεκριμένα για το συμβόλαιο του αρχηγoύ μας διότι η διοίκηση αποφάσισε να το κοιτάξει συνολικά.»