11 Μαΐου, 2024
  • 11 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΜΟΝΟΙΑ:Δύσκολος και καθοριστικός ο αγώνας με τον Άρη.Τι θα κάνει με την 11αδα ο Μπεργκ;

ΟΜΟΝΟΙΑ:Δύσκολος και καθοριστικός ο αγώνας με τον Άρη.Τι θα κάνει με την 11αδα ο Μπεργκ;

By on 18 Νοεμβρίου, 2021 0 4003 Views

Την νίκη που θα της δώσει την απαραίτητη δυναμική ενόψει της συνέχειας στοχεύει η Ομόνοια απέναντι στον Άρη, η οποία στην φάση που βρίσκεται, θέλει ένα δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για να πάρει αέρα.. Απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο, η Ομόνοια θέλει να δείξει συνέχεια και συνέπεια, στέλνοντας τα μηνύματα της. Παράλληλα με νίκη απέναντι στον Άρη θα ανέβει περισσότερο η ψυχολογία των παικτών για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί.

Άλλες χρονιές ένας αγώνας με τον Άρη στο ΓΣΠ ήταν εύκολος για την Ομόνοια και το καταδεικνύει η προϊστορία με την ομάδα της Λευκωσίας να έχει χάσει μόνο μια φορά από την ομάδα της Λεμεσού σε 48 αγώνες πρωταθλήματος.

Όμως φέτος η κατάσταση είναι διαφορετική και η ομάδα του Μπεργκ το ξέρει πως χρειάζεται ιδρώτας για να κερδίσει.Ο Άρης είναι στο +9 και είναι απαραίτητο για την Ομόνοια να μειώσει στο -6. Ένα -12 από τον Άρη θα είναι καταστροφικό και ούτε που θέλουν να το σκέφτονται… Μάλιστα με τα παιχνίδια που υπάρχουν αυτή την αγωνιστική, μια νίκη μπορεί να βοηθήσει την Ομόνοια να κάνει βαθμολογικό άλμα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Μπεργκ, Σέχου και Μπασιρού φτάνουν σήμερα στην Κύπρο και ο προπονητής στις επόμενες προπονήσεις θα δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Από εκεί και πέρα γίνεται η ανάλογη διαχείριση παικτών που μετρούν πολλά λεπτά με τις Εθνικές, έτσι ώστε να παρουσιαστούν φρέσκοι. Εκτός μόνο οι Κούσουλος και Φαμπιάνο που θα είναι εκτός για αρκετό καιρό ακόμα.Ο Κούσουλος είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει ενώ ο Φαμπιάνο αν όλα πάνε καλά τον Γεννάρη θα είναι έτοιμος για δράση.Γύρισε Κύπρο και θα συνεχίσει την θεραπεία του.