19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Aνέβασε ρυθμούς ο Ντε Βινσέντι.Μάγκλιτσα, Ντανίλο και Νταουσβίλι δεν πατούν Αρένα

Aνέβασε ρυθμούς ο Ντε Βινσέντι.Μάγκλιτσα, Ντανίλο και Νταουσβίλι δεν πατούν Αρένα

By on 18 Νοεμβρίου, 2021 0 4694 Views

Το σκηνικό για τι επιλογές που θα έχει στη διάθεση του ο Σωφρόνης Αυγουστή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αρένα άρχισε να ξεκαθαρίζει για τα καλά.

Τα νέα που βγαίνουν από τη σημερινή πρωινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ είναι ευχάριστα για τον Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος ακολούθησε φουλ πρόγραμμα προπόνησης, συμπεριλαμβανομένου και του διτέρματος και είναι στη διάθεση του προπονητή του. Ο Αργεντινός έχει να αγωνιστεί από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το ματς με την Πάφο και τρεις μήνες μετά είναι ε θέση να επιστρέψει στη δράση.Λαμβάνοιντα ςυπόψη ότι θα απουσιάζει στα παιχνίδια με την Ομόνοια και την Πάφο ο Σόουζα και ο Ντανίλο ακόμα δεν είναι σε ετοιμότητα η επιστροφή του ΝτεΒινσέντι είναι πολύ σημαντική για τα πλάνα του Σωφρόνη.

Όπως είναι γνωστό επιπλέον επιλογή αποτελεί και ο Πάρης Πολυκάρπου, ο οποίος εδώ και μέρες προπονείται σε φουλ ρυθμό, ενώ δεν αναμένονται άλλες επιστροφές. Οριστικά εκτός από το ντέρμπι της Δευτέρας είναι οι Μάγκλιτσα, Ντανίλο και Νταουσβίλι, ενώ μειώνονται οι πιθανότητες και για τον Ντονγκαλά ο οποίος προπονήθηκε ατομικά.