5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Νεϊμάρ: Τραυματίστηκε ξανά στον αστράγαλο, φόβοι για σοβαρή «ζημιά»

Νεϊμάρ: Τραυματίστηκε ξανά στον αστράγαλο, φόβοι για σοβαρή «ζημιά»

By on 28 Νοεμβρίου, 2021 0 419 Views

Άτυχος στάθηκε για άλλη μια φορά ο Νεϊμάρ, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλό του και αποχώρησε με το φορείο από το ματς της Παρί κόντρα στη Σεντ-Ετιέν, σφαδάζοντας στους πόνους.

Οι τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν στην ησυχία του τον Νεϊμάρ. Και συγκεκριμένα τα προβλήματα στον αστράγαλο, προβλήματα που του έχουν κοστίσει αρκετούς μήνες από την αγωνιστική δράση στην καριέρα του. Για άλλη μια φορά, ο Βραζιλιάνος σταρ στάθηκε άτυχος, αφού επτά λεπτά πριν από το φινάλε γύρισε τον αστράγαλό του σε ανύποπτη φάση. Αμέσως ο Νέι έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας στους πόνους και στιγμές αργότερα αποχώρησε με το φορείο, προκαλώντας ασφαλώς ανησυχία για το ενδεχόμενο να τεθεί και πάλι νοκ-άουτ για ικανό διάστημα.

Πάντως, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μετά τη νίκη των Παριζιάνων δήλωσε ότι υπάρχει αισιοδοξία για την κατάστασή του και μένει να εξακριβωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού και της απουσίας του.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν την τελευταία πενταετία στην οποία ο Νεϊμάρ τραυματίζεται με τέτοιον τρόπο. Τη σεζόν 2017/18 και 2018/19 υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο κι επέστρεψε μετά από τρεις μήνες αντίστοιχα, ενώ πέρυσι έμεινε εκτός για έναν μήνα (Δεκέμβριος – Ιανουάριος).