27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Η Ομόνοια για το γόητρο και το μπόνους (22:0 Cytavision)

By on 9 Δεκεμβρίου, 2021 0 1157 Views

Το τελευταίο της ευρωπαϊκό παιχνίδι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα δώσει το βράδυ (22:0 Cytavision) της Πέμπτης(9/12) η  Oμόνοια. Οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν στο ΓΣΠ την Καϊράτ και θα επιδιώξουν την πρώτη νίκη στη διοργάνωση, μετά τις τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες που προηγήθηκαν.
Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά, αφού ο όμιλος έδινε την προοπτική για να διεκδικήσει η ομάδα με αξιώσεις την πρόκριση, όμως ποιος μπορεί να πει πως θεωρείται αποτυχία το φετινό ευρωπαϊκό οδοιπορικό;
Το πιο ισχυρό κίνητρο για το αποψινό παιχνίδι είναι το οικονομικό. Οι 500.000 ευρώ που δίνει μπόνους η UEFA σε κάθε νίκη στη φάση των ομίλων, είναι αυτό που πρέπει να κυνηγήσουν οι «πράσινοι».
Όσον αφορά την ενδεκάδα, δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη. Το σίγουρο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές που προορίζονται για βασικοί στο ντέρμπι της Δευτέρας με την ΑΕΚ δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα.Ο Παναγή μάλλον θα είναι κάτω από τα δοκάρια . O Λανγκ ως παρτενέρ του Παναγιώτου με δεξιά τον Ψάλτη και αριστερά μάλλον τον Λέτσιακς καθώς ο Κίκο δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο Αζερμπαϊτζάν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Στο κέντρο θέση πρόκειται να πάρουν οι Μπασιρού και Χαραλάμπους, με αουτσάιντερ τον Ασημένο. Στα φτερά οι Μποτέακ, Ζαχαρίου και στην επίθεση οι Κακουλλής και Ντούρις.