10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με υπέρβαση στο Βελιγράδι γράφει ιστορία η Ανόρθωση(19:45 Cytavision)

Με υπέρβαση στο Βελιγράδι γράφει ιστορία η Ανόρθωση(19:45 Cytavision)

By on 9 Δεκεμβρίου, 2021 0 1083 Views

Φινάλε στους ομίλους του Europa Conference League και η Aνόρθωση  είναι στο κόλπο της πρόκρισης. Η «Κυρία» αναμετράται (19:45 Cytavision) στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν και θέλει νίκη (και να μην πάρει διπλό η Φόρα μέσα στη Γάνδη) για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον όμιλο που θα την οδηγήσει στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Τα κίνητρα σε αυτό τον αγώνα είναι δεδομένα τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά αλλά το πιο σημαντικό κίνητρο είναι η δίψα των παικτών να γράψουν ιστορία και να δείξουν τη αποφασισιτικότητα τους να αφήσων πίσω τις κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και μέσω της Ευρώπης να πάρουν ψυχολογία.
Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται την ιστορική σημασία της αναμέτρησης και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα.Το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο αλλά θα το παλέψουν.
Είναι ξεκάθαρο πως θα πρέπει να γίνει η υπέρβαση για να υλοποιηθεί ο στόχος της πρόκρισης, αφού η Παρτιζάν είναι καλύτερη ομάδα, ενώ θα παίζει και στην έδρα της και θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό για να εξασφαλ΄σιει την δεύτερη θέση. 700 φίλοι της Ανόρθωσης θα στηρίξουν από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, δίνοντας τη δική τους μάχη στις κερκίδες.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Αντωνιάδης, Κορέια, Αρτυματάς, Χουσμπάουερ, Ουάρντα, Πόποβιτς, Ντέλετιτς, Χριστοδουλόπουλος. Θέση διεκδικούν στο αρχικό σχήμα οι Ιωάννου και Κατσαράβα και αν επιλεγεί ένας εκτ ων δύο ή και οι δύο θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο σχήμα στο κέντρο καισ την επίθεση.