6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Έχουμε μια ικανή ομάδα για να διεκδικήσουμε τον τίτλο

ΜΠΕΡΓΚ:Έχουμε μια ικανή ομάδα για να διεκδικήσουμε τον τίτλο

By on 13 Δεκεμβρίου, 2021 0 2230 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ στην διάσκεψη τύπου του ΓΣΠ μετά το ισόπαλο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νορβηγού…

Αρχικό σχόλιο: “Ήταν ένα καλό παιχνίδι ποδοσφαίρου σήμερα και από τις δυο ομάδες, ένα σκληρό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μας ήταν σε καλό επίπεδο. Μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμη ένα γκολ, κάναμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αμυνθήκαμε αρκετά καλά. Αντιδράσαμε άμεσα μόλις δεχθήκαμε γκολ ήταν πολύ θετικό. Δείξαμε καλή νοοτροπία και χαρακτήρα. Πιέσαμε στο τέλος και προσπαθήσαμε για την ανατροπή. Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Η ΑΕΚ έκανε αρκετά καλά πράγματα.”

Θα έπρεπε να ήταν πιο επιθετική η Ομόνοια; “Ημασταν επιθετικοί από νωρίς, φτιάξαμε φάσεις και από την δεξιά αλλά και την αριστερή πλευρά. Θα ήταν καλύτερο να είχαμε περισσότερη ποιότητα στην τελική μας πάσα. Πιέσαμε ψηλά. Κάναμε κλεψίματα. Η ΑΕΚ ήταν βαθιά πίσω στο δικό της γήπεδο. Προσπαθήσαμε να επιτεθούμε από το πρώτο λεπτό”.

Για την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου… “Νιώθω έχουμε μια ικανή ομάδα για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Είμαστε κοντά στο επίπεδο μας. Τώρα όλες οι ομάδες θα έχουν το ίδιο πρόγραμμα. Ανυπομονούμε για την συνέχεια. Όλα παίζονται.”

Για τα δυο παιχνίδια που έχει στο χέρι… “Καλύτερα που τα έχουμε παρά να μην τα είχαμε. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους βαθμούς. Απομένουν αρκετά παιχνίδια είναι ενδιαφέρουσα η σεζόν”.