19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Λιντς – Άρσεναλ: Ο Ράμσντεϊλ μάζεψε 17 λίρες από… νομίσματα που του πετούσαν οι οπαδοί

Λιντς – Άρσεναλ: Ο Ράμσντεϊλ μάζεψε 17 λίρες από… νομίσματα που του πετούσαν οι οπαδοί

By on 30 Δεκεμβρίου, 2021 0 625 Views

Κατά 17 λίρες πλουσιότερος αποχώρησε από το γήπεδο ο Άαρον Ράμσντεϊλ μετά το φινάλε του Λιντς – Άρσεναλ, καθώς έκανε… συλλογή από τα νομίσματα που του πετούσαν οι αντίπαλοι οπαδοί!

Με… γεμάτες τις τσέπες αποχώρησε ο Άαρον Ράμσντεϊλ από το «Elland Road». Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ αποκάλυψε πως έλαβε… δώρα κατά την εκδρομή των Κανονιέρηδων στο Λιντς για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα, καθώς οι οπαδοί των Παγωνιών δεν σταματούσαν να εκτοξεύουν κέρματα προς το μέρος του.

Ο Άγγλος διεθνής πάντως δεν φάνηκε να δυσαρεστείτε ιδιαίτερα και αντιθέτως άδραξε την ευκαιρία για να αποχωρήσει κατά 17 λίρες πλουσιότερος από το γήπεδο. Όπως εξιστόρησε ο ίδιος με εμφανή διάθεση για χιούμορ, η ευκαιρία ήταν απλά… πολύ καλή για να την προσπεράσει και μάζεψε ό,τι μπορούσε από τον αγωνιστικό χώρο, πικάροντας έτσι την αντίπαλη εξέδρα.

«Μετά το πρώτο γκολ πετούσαν μερικά μπουκάλια και αναπτήρες. Από τη μια στιγμή στην άλλη όμως άρχισαν να πετούν και λεφτά. Κοιτάω τριγύρω και και υπήρχαν παντού κέρματα, οπότε τα μαζεύω ένα ένα και τα βάζω στην πετσέτα μου.

Στο δεύτερο μέρος πήρα ακόμα περισσότερα, οπότε πλησίασα τον Κάλβιν Φίλιπς και του λέω ”οι οπαδοί σας πρέπει να έχουν πολλά λεφτά”. Έβγαλα τελικά 17 λίρες ενώ έχασα και μερικά, δεν μπορούσα να τα μαζέψω όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά αστειευόμενος.