3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μπήκε ο Ντιγκινί και λύτρωσε τον Απόλλωνα.(2-1 τον πολύ καλό Ολυμπιακό που πλήρωσε τα λάθη του τερματοφύλακα του)

Μπήκε ο Ντιγκινί και λύτρωσε τον Απόλλωνα.(2-1 τον πολύ καλό Ολυμπιακό που πλήρωσε τα λάθη του τερματοφύλακα του)

By on 30 Ιανουαρίου, 2022 0 2366 Views

Μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα με 2-1 απέναντι στον Ολυμπιακό. Παρόλο που ο Ολυμπιακός ήταν άξιος αντίπαλος, οι γαλάζιοι βρήκαν την λύση ξανά στο τέλος με τον Ντιγκινί!

Ο Νογιόκ έκανε 1-0 στο 42ο λεπτό, ενώ ο Κα στο 58ο λεπτό έκανε το 1-1.

Στο 87΄ο Ντιγκινί από κοντά έκανε το 2-1 και χάρισε στον Απόλλωνα τους τρεις βαθμούς.

Και στα δυο γκολ του Απόλλωνα φέρει μεγάλη ευθύνη ο τετματοφύλακας του Ολυμπιακού Τσούπιτς,την ώρα που ο Μολ ήταν στον πάγκο.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Απόλλωνας είναι στους 38 βαθμούς και την 1η θέση, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 17 βαθμούς.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 1ο λεπτό ο Γκουστάβο έκανε ένα σουτ από απόσταση, αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Στο 16ο λεπτό ο Ίντζια έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. 3 λεπτά μετά ο Πίττας μπήκε στην περιοχή και από δύσκολη θέση έκανε το σουτ με τον Τσούπιτς να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό, ο Γουίλσον πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Γιοβάνοβιτς του έκλεισε τον δρόμο. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι είχε ανοίξει πολύ και υπήρχαν πολλές προϋποθέσεις για γκολ, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει.

Στο 29ο λεπτό, ο Μαυρίας έκανε δυνατό γύρισμα πίσω στον Γιοβάνοβιτς, λίγο έλειψε να γίνει το αυτογκόλ, ωστόσο για καλή τύχη του Ελλαδίτη μπακ, η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Στο 42ο λεπτό ο Νογιόκ έπιασε το δυνατό σουτ από απόσταση, ο Τσούπιτς έχασε την μπάλα από τα χέρια του και έτσι ο Απόλλωνας πήρε το προβάδισμα.

Στο 45ο λεπτό ο Γιοβάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Πεχλιβάνη.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 54ο λεπτό ο Κολ έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κτύπησε στο πάνω μέρος του δοκαριού και έφυγε έξω, με τον Απόλλωνα να χάνει τρομερή ευκαιρία.

Στο 58ο λεπτό ο Κα εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Μαυρία, έφυγε μπροστά από τον Γιοβάνοβιτς και πλάσαρε σωστά για το 1-1. Μάλιστα ο Κα είχε περάσει 1 λεπτό πιο πριν στο παιχνίδι.

Δυο λεπτά μετά από ευνοϊκή θέση ο Μακρής, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά έξω και έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Στο 66ο λεπτό ο Γκουστάβο με σουτ από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 87ο λεπτό ο Ντιγκινί από κοντά έκανε το 2-1 μετά από σέντρα του Χαμάς και γύρισμα του Πίττα σε λανθασμένη έξοδο του Τσούπιτς!

ΑΠΟΛΛΩΝ(Α. Τσόρνιγκερ): Α. Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας (70′ Αυλωνίτης), Χάμπος, Ρομπέρζ, Χαμάς, Κολ, Νογιόκ (70′ Φιλιώτης), Αλμπάνης (89′ Μάρκοβιτς), Ίλιεφ (82′ Γιάνγκα), Πίττας, Ίντζια (70′ Ντιγκινί)
Στον πάγκο: Δημητρίου, Ντούριν, Σπόλιαριτς, Ψύχας

Ολυμπιακός(Λ. Αλκαράθ): Τσούπιτς, Σαμπίνια, Μποβέδα, Γκουστάβο (80′ Μανιάς), Μακρής (71′ Χαραλάμπους), Γουίλσον (57′ Κα), Μανρίκε, Πεχλιβάνης (71′ Τιάγκο), Κονφέ, Ντιανέ, Γουακάσο (46′ Νάνι)
Στον πάγκο: Κόβατς, Μολ, Φώτη, Μουκτάρης, Χριστοδούλου, Πηλαβάς, Κυριάκου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομπέρζ / Γουακάσο, Γκουστάβο

ΣΤΟ ΟΡΙΟ: Ίλιεφ, Τζουμ, Σπόλιαριτς, Φιλιώτης, Κολ / Σαμπίνια (5), Ντιανέ (5), Γουΐλσον, Μανρίκε, Χαραλάμπους
ΣΚΟΡΕΡ: Νογιόκ (42′) 87’Ντιγκινί/ Κα (58′)
ΘΕΑΤΕΣ: 800 περίπου
Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος
4ος: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος