3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Μας έβαλε δύσκολα ο αντίπαλος,βγάζουμε χαρακτήρα και κερδίζουμε τα παιχνίδια

TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Μας έβαλε δύσκολα ο αντίπαλος,βγάζουμε χαρακτήρα και κερδίζουμε τα παιχνίδια

By on 30 Ιανουαρίου, 2022 0 3276 Views

Στην διάσκεψη Τύπου μετά τη νίκη του Απόλλωνα απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ανέφερε… 

“Ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας, τρίτος σε εφτά μέρες και αυτό φάνηκε στην απόδοση των παικτών. Έκανε καλό παιχνίδι ο αντίπαλος, μας έβαλε δύσκολα γι’ αυτό θεωρώ ότι ο πολυτιμότερος μας παίκτης ήταν ο Γιοβάνοβιτς. Αυτό που δεν αλλάζει είναι ο χαρακτήρας που βγάζει η ομάδα. Όταν ισοφαριστήκαμε, ο κόσμος το πίστευε, το νιώθαμε.

Στην Γερμανία έχουμε ένα ρητό. Όταν είσαι συνέχεια τυχερός, σημαίνει ότι έχεις ποιότητα. Σίγουρα η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί, έχει αρκετό δρόμο στο πρωτάθλημα. Το ζητούμενο είναι να παίρνουμε τη νίκη, καταλαβαίνετε βλέποντας τα αποτελέσματα και στους άλλους αγώνες, φέτος το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό που καταφέρνουμε μέχρι στιγμής είναι να βγάζουμε χαρακτήρα και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Απ’ εκεί και πέρα είχαμε κάποιες επιστροφές και ελπίζω να συνεχίσουμε να παίρνουμε πόντους για να κρατηθούμε ψηλά έτσι όταν φτάσουμε στα μπαράζ και έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεση μας, να μας δώσουν όλοι την ενέργεια που χρειάζεται για να φτάσουμε εκεί που πρέπει”.

Για το ότι οι παίκτες του στα τρία τελευταία παιχνίδια σκοράρουν στο φινάλε: “Είμαι Γερμανός, θα τους πω συγχαρητήρια αλλά… υπάρχουν πολλά αλλά για να πούμε. Το πιο σημαντικό είναι όμως η νίκη και οι παίκτες με εντυπωσιάζουν, δείχνουν τρομερή νοοτροπία στα τελευταία λεπτά”.

Για τον Ονγκεντά που έπαιξε στην Παρί με τον Ιμπραΐμοβιτς: “Ναι αλλά δεν είναι ο Ιμπραΐμοβιτς, σωστά; Δεν βλέπω CV, έχω δει πολλά. Εντυπωσιάζομαι όχι από CV, αλλά με παίκτες όπως ο Χαμάς, ο Ιντζία, που δίνουν τα πάντα και εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους. Εντυπωσιάζομαι από αυτά που κάνουν στο γήπεδο. Ο Χάμπος σήμερα έκανε τρομερό παιχνίδι, ο Πίττας με εντυπωσιάζει με τον τρόπο που επέστρεψε από ένα μεγάλο τραυματισμό και τρέχει 90 λεπτά ασταμάτητα. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω τώρα. Θα τον καλωσορίσω στην ομάδα και περιμένω πολλά από αυτόν. Θα τον αγαπήσω αν μου δώσει αυτά που θέλω. Να τονίσω ότι σίγουρα το βιογραφικό παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο αλλά αν ο παίκτης δεν προσφέρει στο γήπεδο αυτά που αναμένουμε, το CV δεν λέει κάτι”. 

Για το αν θα αρχίσει να παίρνει περισσότερα λεπτά ο Ντιγκινί: “Θα δούμε πώς θα εξελίσσεται η περίπτωση του Ντιγκινί, δεν θα πιέσομε τον παίκτη  να επιστρέψει, θα του δώσουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να νιώσει έτοιμος. Βρίσκεται σε καλό στάδιο, αν ξεκινήσει κάποιο αγώνα μπορεί να δυσκολευτεί και να βγάλει κούραση. Βλέπω την επιρροή που έχει ο Ντιγκινί στους οπαδούς, πώς αντέδρασαν όταν έγινε αλλαγή. Εκτός από τις λύσεις, δίνει ενέργεια και ώθηση στην ομάδα”.