19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

Σφράγισε την πρόκριση με Παπουλή η Ομόνοια

By on 1 Φεβρουαρίου, 2022 0 2535 Views

Έχοντας κερδίσει με 5-0 το πρώτο παιγνίδι απέναντι στον ΠΟΞ, το σημερινό παιγνίδι της Ομόνοιας απέναντι στον ίδιο αντίπαλο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Η Ομόνοια με δύο τέρματα του Παπουλή κέρδισε με 2-1 τον ΠΟΞ και με συνολικό σκορ 7-1 πήρε την πρόκριση για την φάση των «8» του Κυπέλλου Κύπρου.

Ο ΠΟΞ πήρε κεφάλι στο σκορ με έναν παλιό γνώριμο του «τριφυλλιού», τον Τζαίλσον, από το σημείο του πέναλτι στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Ισοφάρισε ο Παπουλής στο πρώτο ημίχρονο και με πέναλτι του ίδιου στην επανάληψη, η Ομόνοια διαμόρφωσε και το τελικό 2-1 του αγώνα.

Η ομάδα της Λευκωσίας πήρε εύκολη πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου και πλέον ρίχνει την προσοχή της στις επερχόμενες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Ευκαιρίες σε πολλούς νεαρούς Κύπριους έδωσε ο Χένινγκ Μπεργκ, κάτι απόλυτα λογικό και μετά την πεντάρα του πρώτου αγώνα.

Ο Νορβηγός τεχνικός έδωσε συγκεκριμένα φανέλα βασικού σε 6 Κύπριους. Στους Ψάλτη, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Ευαγγέλου, Ασημένο και Χρίστου, ενώ αγωνίστηκαν και άλλοι νεαροί ως αλλαγή.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Ουζόχο, Ψάλτης (67′ Ζαχαρίου), Παναγιώτου, Ευαγγέλου, Κίκο, Μπασιρού (84΄ Μιξ), Ασημένος, Χαραλάμπους, Χρίστου (80’ Λαός), Παπουλής (80′ Χρυσομηλής), Ασάντε (67′ Κακουλλής).

ΠΟ Ξυλοτύμπου (Δημήτρης Δημητρίου): Μιλοσάβλεβιτς (89’ Δημητρίου), Νέτο, Γκονσάλβες, Τζαΐλσον, Καλλένος (90’ Μούζουρος), Νικολάου, Ντομίνγκες (89’ Παρούτης), Μπιατουμουσόκα, Γκίμπσον (64′ Φωτίου), Κάστρο, Δημητρίου.