10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TIMOYΡ:Είμαι χαρούμενος. Σήμερα η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε μια καλή ομάδα.Όποτε παίζει δείχνει ότι είναι έτοιμος ο Χρυσοστόμου

TIMOYΡ:Είμαι χαρούμενος. Σήμερα η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε μια καλή ομάδα.Όποτε παίζει δείχνει ότι είναι έτοιμος ο Χρυσοστόμου

By on 10 Φεβρουαρίου, 2022 0 4149 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νίκη-ανατροπή της Ανόρθωσης επί του Άρη…

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες. Αξίζουν τα συγχαρητήρια. Είχαμε προβλήματα με κόβιντ και τραυματισμούς. Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με καλό ποδόσφαιρο. Καλό είναι ότι αντιδράσαμε στο γκολ του Άρη. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο 2ο ημίχρονο, έδειξαν τα παιδιά πως ήθελαν πολύ τη νίκη. Είμαι χαρούμενος. Σήμερα η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε μια καλή ομάδα. Δεν είναι τυχαία ομάδα ο Άρης, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, κέρδισε μεγάλες ομάδες. Δεν σταματάμε. Έχουμε άλλα τρια παιχνίδια.”

Σας αποσυντόνισε ο τραυματισμός του Αραγιούρι;

“Δεν είναι εύκολο. Είχαμε προβλήματα. Έχουμε τραυματίες παίκτες. Έχουμε ένα παράξενο με αυτό τον νόμο. Έν απαιχνίδι που έπρεπε να γίνει αρχές του Γεννάρη γίνεται σχεδόν στο τέλος του β΄γύρου.Δεν δικαιούνται να παίξουν οι νέοι παίκτες. Εάν έχεις τραυματίες, αν έχεις τιμωρημένους, μπορεί να έχεις και 10 απουσίες. Δεν ήταν εύκολο. Έπαιξε καλά η Ανόρθωση και κέρδισε δίκαια.”

Για τον Χρυσοστόμου, νιώθετε πως τον αδικήσατε; 

“Έχουμε 25 παίκτες στην ομάδα. Κάποιοι νιώθουν αδικημένοι. Είχε την ευκαιρία και έδειξε ότι πρέπει να παίξει. Δεν είναι μόνο αυτός, είναι και άλλοι παίκτες. Δεν είναι εύκολο για μένα. Όποτε παίζει όμως δείχνει ότι είναι έτοιμος. Αυτός που μπορεί να προσφέρει θα παίζει αυτός.”

Για τον Αραγιούρι και Ιωάννου…

“Ίσως πιο σοβαρό του Αραγιούρι, δεν πιστεύω με τον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω πως θα προλάβουν. Βρήκαμε λύσεις στα προβλήματα. Αυτό σημαίνει πως έχουμε βάθος.”

Παίξατε με έξι κύπριους ποδοσφαιριστές μετά την αλλαγή του Αραγιούρι…

“Δεν είναι θέμα κυπρίων. Όλοι όσοι μπήκαν έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Δεν με ενδιαφέρει η εθνικότητα. Με ενδιαφέρει να προσφέρουν. Ψάξαμε πολύ το καλοκαίρι θέλαμε κύπριους να βοηθήσουν την ομάδα. Έχουν μέλλον”.

Για την διαφορά με τον Απόλλωνα…

“Δεν θέλω να ξεκινήσω να σκέφτομαι τόσο μακριά. Έχουμε ομάδες κοντά μας και μπροστά μας. Αν ήμουν στην 2η θέση θα έλεγα κάτι. Είμαι στην 5η θέση θα πρέπει να περάσουμε τις υπόλοιπες τρεις και θα δούμε τι θα γίνει.”