19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΙΑΣΟΣ:Δίκαιη η νίκη της Ανόρθωσης. Ο Άρης θα επανέλθει…

ΛΙΑΣΟΣ:Δίκαιη η νίκη της Ανόρθωσης. Ο Άρης θα επανέλθει…

By on 10 Φεβρουαρίου, 2022 0 1330 Views

Ο Λιάσος Λουκά μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ήττα με 3-1 από την Ανόρθωση…

“Ήταν πολύ κάλο παιχνίδι με ρυθμό. Μπήκαμε καλά σκοράραμε και μπορούσαμε κι άλλο γκολ. Μετά το γκολ της Ανόρθωσης, μας απείλησαν με στατικές φάσεις. Δεν ήταν η καλύτερη μας μέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες σε αυτά τα ματς. Κοιτάμε την επόμενη μέρα που είναι επίσης σημαντική κόντρα στην Ομόνοια. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Προσπάθησαν όμως υπάρχουν και οι ήττες. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για τη δίκαιη νίκη. Η ομάδα θα επανέλθει. Δεν είναι τυχαία εκεί που είναι αυτή η ομάδα”.

“Πετύχαμε τον στόχο της εξάδας όμως δεν σταματάμε. Στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αυτά τα παιδιά το αξίζουν. Είναι και οι ήττες στο ποδόσφαιρο και κάποιες κακές στιγμές”

Για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα… “Μας προβληματίζει σίγουρα όμως δεν έχουμε φόβο. Εξάλλου δεν παίζουμε μόνοι μας. Έγινε πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα. Είναι μόλις η δεύτερη ήττα μας στον δεύτερο γύρο. Θα δουλέψουμε και ελπίζουμε στα επόμενα να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ και να μη δεχόμαστε εύκολα γκολ”.