19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΕΡΓΙΔΗΣ:Είναι άσχημο να είσαι κοντά στη νίκη και να μην τα καταφέρνεις.Και οι φτωχές ομάδες δικαιούνται…

ΣΕΡΓΙΔΗΣ:Είναι άσχημο να είσαι κοντά στη νίκη και να μην τα καταφέρνεις.Και οι φτωχές ομάδες δικαιούνται…

By on 15 Φεβρουαρίου, 2022 0 430 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ Μάκης Σεργίδης ανέφερε…

“Είναι δύσκολο για ένα προπονητή για να μπαίνει στα αποδυτήρια με τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι. Ελπίζω ότι δεν σε σκοτώνει να σε κάνει πιο δυνατό, διότι χρειάζεται αρκετή δύναμη για να συνεχίσουμε. Είμαστε σχεδόν στο τέλος Φεβρουαρίου και η ΠΑΕΕΚ συνεχίζει σε όλα τα παιχνίδια να προσπαθεί για τη φανέλα της και να παραμένει ζωντανή. Στέλνουμε το μήνυμα ότι και οι αδύναμες και οι άπειρες και οι φτωχές και οι ομάδες με πολύ λίγα εισιτήρια και οι ομάδες χωρίς καθόλου φωνή δικαιούνται. Ελπίζω στο τέλος να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο που θα πρόκειται περί άθλου. Περάσαμε δύσκολες μέρες. Να ευχαριστήσω τους λιγοστούς ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα, γιατί κι αυτοί έχουν περάσει δύσκολα μαζί μας. Πρέπει να διαχειριστούμε την σωματική κούραση και κυρίως ψυχολογικά το πως θα λειτουργήσει όλη η απογοήτευση που μας αφήνουν κάποια παιχνίδια. Ο Απόλλωνας βρίσκεται δίκαια εκεί και οι αριθμοί λένε την αλήθεια”.

Για το αν μπορεί να πάρει νίκες στα επόμενα ματς η ΠΑΕΕΚ εφόσον παίζει με ομάδες του Β΄ Γκρουπ: “Θα απαντήσω με ειλικρίνα. Δεν ξέρω αν μπορούμε. Σίγουρα προσπαθούμε. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε το πλάνο μας, ότι έχουμε κάνει αυτές τις 20 αγωνιστικές να το συνεχίσουμε, μέσα από τη δουλειά προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πάρουμε τους πόντους που ίσως μας φέρουν στη σωτηρία. Μακάρι οι ποδοσφαιριστές μας να έχουν το σθένος να συνεχίσουν”.

Για το πως νιώθει με το Χ απέναντι στον πρωτοπόρο, σε ένα ματς που θα μπορούσε να το κερδίσει η ομάδα του: “Είναι άσχημο να είσαι κοντά στη νίκη και να μην τα καταφέρνεις.  Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές χαιρόμαστε, κάποιες φορές είμαστε η ομάδα που λυπάται. Αυτό συμβαίνει και πρέπει να συνεχίσουμε. Τώρα απ’ εκεί και πέρα, την προσπάθεια που γίνεται όλους αυτούς τους μήνες δεν θα την χαραμίσουμε. Έχουμε δώσει πάρα πολλά, καθημερινά κάνουμε πάρα πολλές θυσίες. Έχουμε μάθει στις δυσκολίες. Έχω ξαναπεί ότι την κάθε δυσκολία εμείς προσπαθούμε να την κάνουμε ευκαιρία και κίνητρο για να είμαστε αυτό που βλέπετε”.